Redactia.ro
Home » Monden » Elena Merișoreanu, nevoită să se opereze de urgență. Ce diagnostic a primit interpreta de muzică populară

Elena Merișoreanu, nevoită să se opereze de urgență. Ce diagnostic a primit interpreta de muzică populară

Elena Merișoreanu, nevoită să se opereze de urgență.

Elena Merișoreanu, nevoită să se opereze de urgență. Interpreta de muzică populară se confruntă din nou cu probleme de sănătate, ajungând pe mâna medicilor. Elena Merișoreanu va ajunge pe masa de operație pentru că are pietre la fiere.

Elena Merișoreanu, nevoită să se opereze de urgență. Ce diagnostic a primit interpreta de muzică populară

Elena Merișoreanu, nevoită să se opereze de urgență. Veste rea pentru fanii interpretei de muzică populară. Elena Merișoreanu are, din nou, probleme de sănătate și va ajunge pe mâna medicilor. De această dată problema a luat-o prin surprindere.

Vedeta are probleme cu fierea, având o balonare ocazională. Imediat, artista a mers la medic, iar la scurt timp, ecografia i-a arătat cauza. Cântăreața de muzică populară a aflat că are pietre la fiere, iar săptămâna viitoare se va opera. „Lună după lună nu te duci să-ți faci toate analizele și m-am dus ieri și le-am făcut cam pe toate. Îi povesteam domnului profesor că la anumite mâncăruri mă balonez și nu știu ce am. Am făcut ecograful și am aflat că am pietre la fiere. Am fost azi dimineață la chirurg, am vorbit cu dânsul și mă operează săptămâna viitoare”, a declarat Elena Merișoreanu.

Elena Merișoreanu a recunoscut că este o operație urgentă, dar nu este dificilă și nu se teme pentru ce urmează să se întâmple. „Dacă a zis că e cam urgent, înseamnă că sunt multe pietre. (…) Operația nu e grea, e foarte ușoară. Eu sunt o persoană puternică. Nu mi-e frică de seringi, de operație. (…)Mă balonam, mai ales de la fructe. Dar nu am avut probleme să-mi fie rău, să stau în casă (…) Astea sunt lucruri care la vârsta mea, după atâția ani de muncă, probabil că așa ar trebui să fie”, a mai spus interpreta.

Cum se înțelege artista cu Saveta Bogdan

În ultima perioadă, vedeta a fost implicată într-un scandal cu Saveta Bogdan. Recent, cea din urmă a anunțat că s-au împăcat iar situația a fost rezolvată. Conform acesteia, Maria Dragomiroiu ar fi vinovată pentru neînțelegerile dintre cele două artiste. „Am picat la mijloc că proasta! Maria Dragomiroiu m-a pus să spun că Elena e divorțată de soțul ei! Ea m-a trimis să spun în emisiune și după aceea nu a mai recunoscut. Am căzut ca proasta în plasa Mariei. Mama mi-a venit în vis și mi-a zis să nu mă cert, să plec capul. De-aia am venit acum să-mi cer scuze de la Elena”, a declarat Saveta Bogdan în cadrul unei emisiuni TV.

Deși s-a împăcat cu Saveta Bogdan, Elena Merișoreanu continuă scandalul cu Maria Dragomiroiu. Tot scandalul a început după ce Saveta Bogdan a fost pusă să răspundă la câteva întrebări despre colega sa de breaslă, la provocările picante ale lui Măruță. După ce a auzit vorbele Savetei, Elena Merișoreanu a spus că aceasta are un comportament deplasat și că în trecut a dansat la bară. ”Foarte dezamăgită sunt. E comportamentul ei și răutatea pe care a avut-o în ea. Ea a ieșit să spună la o emisiune de succes că vai ea e așa, e așa…Eu nu sunt Saveta Bogdan că eu n-am dansat la bară. Eu mi-am făcut meseria cu cinste.”, a spus Elena Merișoreanu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: