Redactia.ro
Home » Monden » Ce vrea să facă Elena Merișoreanu în memoria Corneliei Catanga. Artista s-a temut să meargă la înmormântarea colegei de breaslă

Ce vrea să facă Elena Merișoreanu în memoria Corneliei Catanga. Artista s-a temut să meargă la înmormântarea colegei de breaslă

Elena Merișoreanu

Moartea Corneliei Catanga a lăsat multă durere nu doar în sufletul soțului și fiului ei, ci și în sufletele colegilor de breaslă. Elena Merișoreanu s-a temut să meargă la înmormântarea artistei, care s-a stins din cauza coronavirusului. Astfel, acum Elena Merișoreanu vrea să facă un gest în memoria cântăreței de muzică de petrecere.

Ce vrea să facă Elena Merișoreanu în memoria Corneliei Catanga. Artista s-a temut să meargă la înmormântarea colegei de breaslă

Elena Merișoreanu a dezvăluit că împreună cu alți colegi de breaslă, vor organiza un parastas în memoria Corneliei Catanga, care a murit, vineri, din cauza Covid19. Elena Merișoreanu a precizat că nu a condus-o pe ultimul drum pe Cornelia Catanga, de teama virusului.

“Mi-a fost frică. Plus că a fost și foarte repede, am văzut la televizor că au și îngropat-o imediat. Vrem să-i facem toți colegii o pomană. De altfel, o prietenă de-a noastră a trimis pachete la ei acasă să le împartă acolo după înmormântare”, a declarat Elena Merișoreanu, pentru Click!

Soțul Elenei Merișoreanu, internat cu coronavirus

Teama Elenei Merișoreanu de a se prezenta la înmormântarea Corneliei Catanga a fost amplificată și de faptul că soțul său a fost internat de coronavirus. Urmează ca acesta să fie externat.

 “Au vrut să-l externeze ieri, dar trebuie să-i mai facă un CT, să verifice plămânii. A scăpat ca prin urechile acului, nu a fost intubat“, a mai adăugat cântăreața, care de abia așteaptă ca soțul ei să se întoarcă sănătos acasă.

În urmă cu o săptămână, Viorel Croitoru (74 de ani), soțul Elenei Merișoreanu a fost internat de urgență la spitalul Victor Babeș. Avea o formă severă de  Covid-19.

 “Atunci când omul e bolnav nu se duce la doctor, așa a făcut și soțul meu până a ajuns să nu mai aibă respirație. L-am dus la Victor Babeș, unde a avut parte de o îngrijire exemplară. Bunul Dumnezeu l-a salvat. Dacă nu erau medicii și bunul Dumnezeu cred că el nu mai era în viață acum, era în pământ. L-am dus la timp la spital”, a mai declarat Elena Merișoreanu, pentru sursa anterioară.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: