Redactia.ro
Home » Monden » Loredana Groza a reușit să risipească zvonurile despre divorțul de Andrei Boncea. Cum au apărut cei doi

Loredana Groza a reușit să risipească zvonurile despre divorțul de Andrei Boncea. Cum au apărut cei doi

GALERIE FOTO (2)

Loredana Groza a intrat recent în atenția tabloidelor din țara noastră, după ce s-a zvonit că mariajul său a ajuns la final. Această informație nu a fost adresată de artistă, dar ultima sa apariție a dezmințit orice presupoziție despre căsnicia cu Andrei Boncea. Cei doi au apărut împreună și au lăsat de înțeles că se înțeleg la fel de bine ca întotdeauna.

Loredana Groza a reușit să risipească zvonurile despre divorțul de Andrei Boncea. Cum au apărut cei doi

Loredana Groza se numără printre cele mai apreciate artiste din țara noastră, atât pentru vocea sa incredibilă, cât și pentru aparițiile sale mereu surprinzătoare. A reușit mereu să-și încânte spectatorii, iar ei au răsplătit-o negreșit cu ropote de aplauze și multă iubire.

Pe lângă cariera sa impresionantă, cântăreața este și o mamă și o soție dedicată. Este căsătorită de aproape 25 de ani cu Andrei Boncea, alături de care și-a întemeiat o familie deosebit de frumoasă. Împreună și-au deschis numeroase afaceri, totul în timp ce Loredana a continuat să aducă bucurie oamenilor prin muzica sa.

În timp ce artista este nelipsită de pe micile ecrane, partenerul său de viață a ales să fie o prezență mai modestă. Deoarece nu este văzut alături de soția sa, au apărut și zvonuri conform cărora căsnicia lor ar fi ajuns la final, în secret. Loredana Groza nu a adresat această posibilitate în mod public, dar ultima sa apariție alături de Andrei Boncea a spus tot.

Îmbrăcați elegant, cei doi și-au petrecut seara într-un restaurant din capitală. Loredana Groza a strălucit în ținuta pe care a ales-o, iar bărbatul de lângă ea a admirat-o și pare că s-a simțit minunat. Astfel, se poate considera că cei doi nu întâmpină probleme în mariajul lor, în ciuda faptului că au fost ținta unor zvonuri mai puțin plăcute în ultimele săptămâni.

Loredana Groza a vorbit despre legătura cu Nick Casciaro

În ultimii ani, Loredana groza a trecut prin transformări incredibile, care au dat naștere și unor zvonuri pe măsură. A investit mult timp în aspectul său fizic, fiind o împătimită a sportului și a alimentației corecte, iar acest lucru i-a atras critici în repetate rânduri. La acestea au contribuit și aparițiile lângă Nick Casciaro, câștigătorul „X Factor” din 2021, căruia i-a fost mentor.

Cei doi au susținut mai multe concerte în țară, iar oamenii au crezut că între ei există mai mult decât o legătură profesională. Aceste presupoziții au fost clarificate de artistă, care a explicat că între ea și Nick există într-adevăr o poveste, însă doar pe scenă. Fiind artiști, au reușit să transmită multă emoție, iar spectatorii lor i-au apreciat pentru chimia dintre ei.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: