Redactia.ro
Home » Monden » Loredana Groza, apariție de senzație alături de soțul ei, după ce s-a zvonit că au divorțat. Gestul lasciv cu care artista i-a lăsat pe toți fără cuvinte

Loredana Groza, apariție de senzație alături de soțul ei, după ce s-a zvonit că au divorțat. Gestul lasciv cu care artista i-a lăsat pe toți fără cuvinte

GALERIE FOTO (3)

Toată lumea a crezut că a divorțat, dar acum Loredana Groza le-a închis gura tuturor. Artista a avut o apariție de senzație la braț cu soțul ei, Andrei Boncea. Dar chiar și lângă bărbatul ei, nu au lipsit nici gesturile lascive cu care frumoasa jurată X Factor i-a cucerit pe toți din jur.

Loredana Groza a petrecut într-o locație de lux din Capitală, vineri seara. Cântăreața a făcut senzație cu apariția ei, spre deliciul celor prezenți.

În tot acest timp, lângă Lori s-a aflat chiar soțul ei, Andrei Boncea, care s-a arătat extrem de încântat de tot momentul. Iar acest fapt demonstrează cel mai bine că divorțul lor nu a fost decât un șir lung de zvonuri.

Loredana Groza, apariție de senzație alături de soțul ei, după ce s-a zvonit că au divorțat. Gestul lasciv cu care artista i-a lăsat pe toți fără cuvinte

Pe lângă soț, Loredana Groza a avut-o alături și pe frumoasa Ema Uta, dar chiar și câștigătorul ”X Factor”, Nick Casciaro. La un moment dat, a apărut și designerul Cătălin Botezatu.

Chiar lângă soțul Andrei Boncea, Loredana Groza nu a uitat de mișcările senzuale. Chiar a surprins pe toată lumea cu un gest lasciv. Artista și-a îndepărtat un accesoriu de pe bluză și a început să-și mângâie sânii. Nu a fost doar atât, artista a vrut la un moment dat chiar să-i ridice rochia partenerei de dans Ema Uta.

Zvonurile divorțului dintre Loredana Groza și Andrei Boncea au apărut după apropierea dintre artistă și câștigătorul X Factor, Nick Casciaro.

 

Loredana Groza, despre relația cu Nick Casciaro, câștigătorul X Factor

Fără nicio ezitare, Loredana Groza a negat orice apropiere în sens amoros de Nick Casciaro. Gesturile tandre dintre ea și Nick Casciaro sunt doar pe scenă, a ținut să explice artista.

”Așa a fost să fie, nu s-a întâmplat nimic cu vreo intenție inițială. Îți dai seama cum m-am simțit când am văzut că e singur pe lume, de Crăciun. (…)

Lumea vrea povești de dragoste. Când ești pe scenă, ești un personaj. Nu înseamnă că asta se întâmplă și în viața reală.

Contează foarte mult chimia dintre cele două personaje, masculin și feminin.”, a explicat Loredana Groza, într-un interviu TV.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: