Redactia.ro
Home » Monden » Loredana Groza, apariție incendiară la o nuntă de lux din Abu Dhabi. Artista a făcut show la masa lui Cristi Borcea

Loredana Groza, apariție incendiară la o nuntă de lux din Abu Dhabi. Artista a făcut show la masa lui Cristi Borcea

GALERIE FOTO (6)

În acest weekend, lumea bună din România a participat la nunta lui Cristian Burci cu Elena Voinea. Petrecerea presărată de staruri s-a ținut într-unul din cele mai luxoase hoteluri din Abu Dhabi.

Și cum era de așteptat, atmosfera a fost întreținută de nume grele de pe scena autohtonă: Loredana Groza, Adrian Minune, Andra, dar și alții.

Loredana Groza, apariție incendiară la o nuntă de lux din Abu Dhabi

Cristian Burci a invitat toată lumea bună la nunta de la Abu Dhabi. Printre invitații de onoare au fost Cristi Borcea și Valentina Pelinel, Virgil Ianțu, alături de familia sa, Cosmin Olăroiu, Cătălin Măruță și Andra, care a și cântat pentru miri. Și Loredana Groza a făcut mare show la petrecere. A cântat și dansat pe mese. Chiar Cristi Borcea a fost cel care a ajutat-o să se urce pe masa sa, bucurându-se de muzica cântăreței.

La 57 de ani, Cristian Burci s-a căsătorit cu Elena Voinea, în vârstă de 33 de ani. Tânăra este cunoscută în lumea mondenă ca fostă iubită de-a lui Radu Mazăre, relație care s-a consumat în urmă cu mai mulți ani.

Petrecerea milionarului Cristian Burci s-a ținut într-una dintre cele mai luxoase locații din Abu Dhabi.

Loredana Groza, poză incendiară cu Adrian Minune la Abu Dhabi

Și chiar de la Abu Dhabi, Loredana Groza a reușit să încingă din nou spiritele internauților din România! Și asta chiar după ce s-a pozat cu Adrian Minune, cel care a cântat și el la nunta lui Cristian Burci.

Adrian Minune apare în poză cu o mână pe piciorul Loredanei Groza, care poartă o rochie neagră din paiete cu un decolteu generos, dresuri tip plasă și pantofi stiletto negri din lac.

Printre internauții care au reacționat imediat ce au văzut poza cu Adrian Minune și Loredana a fost și Codin Maticiuc.

”Vezi? D’aia nu pot eu să fac poză cu tine! Să nu mai insiști, te rog”,  este comentariul în spirit de glumă al lui Codin Maticiuc, la poza Loredanei cu Adrian Minune.

”Ai piciorul cât Minunea ?”, ” Se putea și piciorul pe umăr Lore, dar bine și așa ?”, ”S-au unit legendele ?”, ” Să-i dai ț**ă să mai crească ????”, ”Cine a zis ca bărbații nu pot fi mai scunzi ? ? Ajung cu fata unde trebuie ???”, au mai comentat mai în glumă, mai în serios și alți internauți.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de LOREDANA (@loredanagroza)

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: