Redactia.ro
Home » Monden » Loredana Groza, apariție năucitoare la o emisiune TV. Ce ținută a purtat artista

Loredana Groza, apariție năucitoare la o emisiune TV. Ce ținută a purtat artista

GALERIE FOTO (5) Loredana Groza, apariție năucitoare la o emisiune TV.

Loredana Groza, apariție năucitoare la o emisiune TV. Așa cum ne-a obișnuit, Loredana Groza este o prezență senzațională de fiecare dată când își face apariția pe sticlă. Invitată într-o emisiunea tv, artista a purtat o ținută spectaculoasă. Jurata de la X Factor a purtat un decolteu amețitor, care a atras toate privirile.

Loredana Groza, apariție năucitoare la o emisiune TV. Ce ținută a purtat artista

Loredana Groza este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi. La 51 de ani, Loredana arata incredibil si are un trup de invidiat. În ultima perioadă, cântăreața este foarte dezinhibată și nu ezită să poarte ținute extravagante. Invitată în emisiunea XNS, Loredana i-a surpris pe cei prezenți, dar și pe telespectatori. Nu este prima dată când artista atrage atenția cu ținutele extravagante pe care le poartă. Vedeta postează des pe rețelele de socializare imagini sexy, în ciuda faptului că unii internauți o critică. Loredana Groza a purtat un costum negru, din piele,accesorizat cu un corset senzațional care i-a scos în evidență bustul generos.

Loredana știe să fie o femeie elegantă, iar în urmă cu ceva timp, le-a transmis un mesaj celor care o critică pentru că se îmbracă foarte sexy. „Sincer, nu mă interesează şi îmi sunt indiferenţi. Cei care te urmăresc şi scriu mesaje negative înseamnă că au ceva pentru tine, că le pasă şi ăsta e un compliment indirect. E poate mai mult decât un simplu mesaj de la ei. Cel care îţi transmite un mesaj negativ, doar pentru faptul că şi-a vărsat oful, cumva te place mai mult decât vrea să recunoscă”, a declarat Loredana Groza, pentru click.ro.

Loredana Groza, dezvăluiri emoționante despre tatăl ei

Prezentă la Xtra Night Show, Loredana Groza a mărturisit că tatăl ei este un model pentru ea, precizând că acesta este cel mai puternic bărbat pe care l-a cunoscut. De asemenea, vedeta a mărturisit că nu crede că va mai cunoaște pe cineva care să fie la fel. „Tata e, pentru mine, un model, un erou. Este bărbatul cel mai tare din viața mea, pe care l-am întâlnit și nu cred că voi mai vedea vreodată asemenea bărbat. Se duce într-o prospecție, pentru că a scris o carte, un roman, care va fi ecranizat și sunt foarte fericit pentru el, mi se pare super tare”, a mărturisit Loredana Groza.

Cântăreața a dezvăluit că tatăl ei a scris o carte, care va fi ecranizată, motiv pentru care Loredana Groza este foarte mândră. Cel care i-a dat viață este un model pentrua artistă, dar și o persoană cu o atitudine puternică și specială. „Tatăl meu scrie și scrie bine și se pare că povestea pe care a scris-o și povestea pe care a scris-o”, a adăugat vedeta.

Părintii Loredanei Groza locuiesc în Bacău, mama sa fiind învățătoare, iar tatăl său este scriitor. Vedeta a punctat mariajul armonis pe care părinții săi îl au, si se pare că fiica lor le calcă pe urme. În ciuda zvonurile apărute în presă referitoare la un posibil divort intre artistă și soțul ei, Andrei Boncea, cei doi au o căsnicie minunată. Aceștia au o fiică, Elena, care se înțelege foarte bine cu părinții ei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: