Redactia.ro
Home » Monden » Loredana Groza, o nouă schimbare de look! Artista este acuzată că o imită pe Bianca Drăgușanu

Loredana Groza, o nouă schimbare de look! Artista este acuzată că o imită pe Bianca Drăgușanu

GALERIE FOTO (4) loredana groza

Totul a pornit de la o fotografie. Ultima apariție a Loredanei Groza pe rețelele de socializare a stârnit mii de aprecieri. Cu toate astea, însă, au fost și internauți care nu s-au arătat atât de încântați de look-ul îndrăzneț al artistei. Mai mult, unui dintre urmăritori chiar a acuzat-o pe aceasta că încearcă să o imite pe Bianca Drăgușanu.

Loredana Groza, schimbare de look

Loredana Groza și-a luat fanii prin surprindere, după a ce a postat pe contul personal o fotografie în care are părul roz. Artista nu a explicat dacă schimbarea de look este una reală sau dacă este vorba despre o perucă, însă cei de acasă nu au întârziat să-și exprime părerile.

„Mereu mai frumoasă, mai incitantă, dar aceeași Loredana, diva noastră! (…)”, „Culoarea părului îți pune în evidență ochii! Ești frumoasă, talentată, apreciată! Succes și la cât mai multe concerte! (…)”, au fost doar câteva dintre mesajele fanilor.

Totuși, au fost și urmăritori care au ținut să-i atragă atenția solistei. Aceștia au acuzat-o că a început să imite stilul adoptat de Bianca Drăgușanu.

„Draga mea, îmi pare rău c-ai început să semeni din ce în ce mai mult cu Drăgușanca. (…)”, a comentat un internaut.

Loredana Groza, adevărul despre operațiile sale estetice

Adesea, Loredana Groza a fost întrebată dacă a apelat sau nu la medicul estetician. Vedeta a ținut să clarifice curiozitățile fanilor. Ea a venit cu un răspuns sincer când a venit vorba despre subiectul operațiilor estetice.

„Nicio operație estetică. Nu am silicoane, nu am liftinguri, nici n-aș avea timp să fac asta, chiar dacă poate, cine știe? Nu sunt împotriva lor și admir femeile care încearcă să arate bine indiferent de vârstă și au curajul să se transforme, dar cred că sunt în ziua de astăzi atâtea posibilități să arăți bine fără să faci lucruri radicale.”, a declarat Loredana Groza recent, în cadrul unei emisiuni TV.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: