Redactia.ro
Home » Monden » Loredana Groza, vocalize la volan! Cum si-a socat fanii

Loredana Groza, vocalize la volan! Cum si-a socat fanii

Loredana Groza este o prezenta permanenta pe retelele de socializare. Cantareata nu ezita sa se filmeze in diferite ipostaze. Una dintre ele, la volan.

Frumoasa cantareata, care pare ca a oprit timpul in loc la cei 50 de ani impliniti anul acesta, s-a filmat in timp ce facea vocalize in masina. Cu o mana pe volan si cu ochii in telefon, cam asa s-a desfasurat filmarea live a Loredanei, desi este stiut faptul ca astfel de actiuni sunt interzise, conform Codului Rutier din Romania.

A vrut sa transmita cateva mesaje fanilor

Prezenta constanta pe retelele de socializare presupune filmare 24 de ore din 24 sau cel putin in jurul acestor cifre. Asa se face ca, la ceas de seara, Loredana Groza a facut un live de toata frumusetea pe Instagram, in conditii la limita legii. Desi telefonul era intr-un suport special, Lori din Onesti a stat mai tot timpul cu ochii in el, in loc sa isi vada de drum si de trafic. Din fericire, live-ul a decurs fara probleme, Loredana reusind sa isi duca la bun sfarsit calatoria, fara incidente in trafic.

Live-urile la volan, adevarate pericole

Din pacate, numarul celor care se filmeaza in timp ce conduc creste de la o zi la alta. Pericolul filmarilor live este cat se poate de real, astfel ca, s-au inregistrat numeroase cazuri de accidente care s-au soldat atat cu raniti, dar si cu morti, din cauza neatentiei la volan. Specialistii avertizeaza ca filmarile live nu fac nimic altceva decat sa distraga atentia de la drum si sa reduca din reactiile la volan. Titi Aur, unul din cei mai bun soferi si specialisti auto din Romania vine cu prcizari: „Ca șofer, cel mai bine e să mergi în poligon să vezi ce înseamnă secunda într-o frânare, când frânezi, când derapezi. Foarte puțini realizează că la 100 km/h se parcurg 40 de metri într-o secundă. Nimeni nu realizează că spațiul de frânare nu este doar acela în care se oprește mașina, ci și timpul de reacție. La 100 km/h, când îți sare copilul în față, 40 de metri nici măcar nu acționezi frâna, doar îți trece prin minte să reacționezi, creierul comandă piciorul, piciorul se duce la frână și după 40 de metri începi să frânezi.”

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: