Redactia.ro
Home » Monden » Loredana Groza, un nou decolteu incendiar. A stârnit imaginația tuturor bărbaților

Loredana Groza, un nou decolteu incendiar. A stârnit imaginația tuturor bărbaților

loredana groza la antena 1

Loredana Groza continuă să aibă apariții incendiare, iar vârsta pare că nu-și spune cuvântul. Ajunsă la 50 de ani, artista uimește cu fizicul ei seducător,  iar ultima oară a atras toate privirile cu un decolteu destul de generos.

Loredana Groza, un nou decolteu îndrăzneț

Loredana Groza este tot mai în formă la 50 de ani. O demonstrează aparițiile sale cu ținute sexi și cu decolteuri…adânci. Așa a apărut la nunta lui Flick Domnul Rimă. Loredana Groza s-a fotografiat și le-a arătat și celor din mediul online cât poate fi de dotată, înainte de a pași pe scenă.

Loredana Groza, apariție incendiară la X-Factor

Artista a mai avut astfel de apariții

Nu este prima oară când artista își afișează sânii atât de provocator. Anul trecu, apariția sa la „Neatza cu Răzvan și Dani” a șocat fanii, care i-au lăsat zeci de comentarii pe rețelele sociale.

„Urât cu sânii așa expuși! Cu un decolteu puțin mai decent ți-ar sta perfect”,  „Dacă este doar o strategie de imagine… atunci e perfect!”, „Erai mult prea frumoasă. Eu am crescut cântând melodiile tale. Te iubeam așa cum te vedeam. Simplă și plină de viață”, „ Ai fost și o să fii mereu una dintre cântărețele mele preferate”, sunt câteva dintre comentariile fanilor.

Loredana Groza apariție incendiară la o emisiune TV

Emisiunea ”Neatza cu Răzvan și Dani” de pe Antena 1 a fost reclamată la CNA după ce Loredana Groza s-a prezentat într-o ținută total nepotrivită la o oră accesibișă și minorilor. Drept urmare, CNA urmează să analizeze integral emisiunea în ședințele următoare, iar ulterior să întocmească un raport de monitorizare.

După o primă parte în care cadrele au surprins cu generozitate planuri în care se vedea ținuta artistei, postul de televiziune Antena 1 a ales alte variante de cadre, prim-planuri care evitau imaginile cu decolteul Loredanei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: