Redactia.ro
Home » Monden » Iulia Albu o critică dur pe Loredana Groza „Soacră-mea are ceva de genul”

Iulia Albu o critică dur pe Loredana Groza „Soacră-mea are ceva de genul”

GALERIE FOTO (2)

Iulia Albu a criticat una dintre aparițiile Loredanei Groza, la rubrica de modă  de la emisiunea lui Măruță. Criticul de modă se arată nemulțumit de alegerea divei de a se fotografia într-o poieniță, îmbrăcată în lenjerie sexy. 

 

În ce ipostază s-a pozat diva

 

Loredana Groza este cunoscută pentru ipostazele sexy în care a apărut de-a lungul timpului, deși are 50 de ani.

Criticul de modă Iulia Albu consideră inutilă și nepotrivită conjuncturii ipostaza în care Loredana Groza s-a fotografiat. “Măi, soacra mea are ceva de genul… nu, staţi, staţi, că simt cum discuţia deja o ia pe altă parte. Deci, soacra mea are ceva de genul, dar lung. Este o chestie atemporală, asta vreau să subliniez. Mie-mi place Loredana, dar nu înţeleg neapărat utilitatea de a poza în lenjerie, în această modalitate, în poieniţă. Aş fi înţeles-o dacă ar fi fost şi încălţată cu ceva mai extravagant, dar nu, nu cred  Nu cred că s-a trezit aşa, toată machiată, îmbrăcată, aranjată şi îmbrăcată sexy, în poiană. Deci nu e bine deloc, dar e mai puţin prost!”, a subliniat Iulia Albu, în direct în emisiunea lui Cătălin Măruță.

 

Loredana Groza, criticată pentru aparițiile controversate

 

La cei 50 de ani, Loredana Groza are apariții din ce în ce mai controversate în spațiul public. Cu o carieră de invidiat, o familie frumoasă și mulți admiratori, știe cum să atragă privirile. Aparițiile divei nu sunt neapărat apreciate de internauți, care au păreri diferite. ,,Fără să fiu nesimţit sau catalogat altfel dar, cum se spune prin cartier, eşti bunăciune rău”, a scris unul dintre fani.

„Nu îți e rușine să te pozezi așa? Totuși…ai 50 de ani! / Mda…ce să mai zicem? Vreți să nu fiți catalogate ca fiind vulgare, dar uite cum vă afișați / Vezi că ți se văd sânii, dragă… / Noi înțelegem că tu chiar treci printr-o criză a vârstei, însă e prea mult ceea ce faci”, a fost reacția altui internaut.

Loredana Groza frecventează sala de fitness, dar este de părere că nu doar aspectul fizic contează. “Secretul fumuseții nu stă în operații. Nu ne naștem perfecți, nimeni nu e. Trebuie să avem dorința de a fi mai frumoși și nu doar fizic”, a declarat artista în urmă cu ceva timp în cadrul unei emisiuni TV.

 

 

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: