Redactia.ro
Home » Monden » Loredana Salanța va reprezenta România la Miss Universe 2024. De la maternitate la podium

Loredana Salanța va reprezenta România la Miss Universe 2024. De la maternitate la podium

Loredana Salanța, originară din Bistrița, a câștigat titlul de Miss Universe România 2024, marcând o nouă reușită în cariera sa de model. La 33 de ani, Loredana este mămică, un rol care o împlinește pe deplin, dar continuă să își urmeze pasiunea pentru concursurile de frumusețe. Ea va reprezenta România la finala Miss Universe din Mexic, pe 16 noiembrie 2024, fiind hotărâtă să aducă o imagine de excepție țării sale. Loredana nu este la prima experiență internațională, ea reprezentând România și la Miss World 2009.

Echilibrul dintre maternitate și carieră

Loredana Salanța demonstrează că este posibil să îmbini cu succes maternitatea cu o carieră de succes în lumea modei. Deși este mămică, aceasta a reușit să se pregătească și să participe la concursuri importante de frumusețe, având o motivație puternică de a fi un exemplu pentru tinerele mămici. Ea recunoaște că implicarea în astfel de competiții necesită o pregătire fizică și emoțională intensă, dar consideră că pasiunea și dragostea pentru copilul său îi oferă forța necesară pentru a excela.

„Trebuie să fiu un exemplu pentru societate, mai ales pentru tinerele mămici și îmi doresc chiar să fiu un exemplu pentru ele. Nu este ușor să împarți profesia de mămică, cât și cea de model și participantă la un concurs de frumusețe, dar cred că pasiunea pentru ambele și iubirea pentru copilul tău îți dă puterea și determinarea de care ai nevoie pentru a face performanță.

Este nevoie de foarte multă pregătire pentru ați reprezenta țara în cel mai minunat și frumos mod cu putință, adică e nevoie de o pregătire fizică, emoțională chiar. Există o presiune, dar și o dorință foarte mare pentru că nu mă reprezint pe mine, ci o să îmi reprezint țara (…) Eu am mai reprezentat țara și la Miss World”, a spus Loredana Salanță, la Știrile Antena Stars.

Implicarea în cauze sociale

Dincolo de cariera sa de model, Loredana este activă și în cauze sociale. Ea susține mamele cu situații dificile și copiii din centrele de plasament, considerând că accesul la educație și oportunități este la fel de important ca dragostea părintească. Loredana a fost implicată de-a lungul timpului în numeroase proiecte menite să sprijine familiile defavorizate și își propune să continue să fie un model de implicare pentru comunitate.

Prin implicarea sa atât pe plan personal, cât și profesional, Loredana Salanța devine un exemplu de perseverență și dedicare, reprezentând România la cel mai înalt nivel în cadrul Miss Universe 2024.

„Am susținut de-a lungul timpului copiii din centrele de plasament și mă voi axa în continuare pe acest subiect. Susțin și familia, în special mămicile cu o situație precară, pentru că până la urmă, este important ca și copiii noștri să aibă acces la educație, nu este suficient să primească doar dragoste, care este foarte importantă, dar este nevoie și de acces la educație și oportunități.”, a mai adăugat Loredana Salanță.

adsmedia.ro - Ad Network
O lovitură zdrobitoare contra ciupercii!
Sunteți sigur de sănătate dvs.? Verificați-vă simptomele!
In loc sa il inlocuiesc, m-am schimbat cu el!
Imi pare foarte rau ca am aflat atat de tarziu despre crema asta. Adio Varicele!
Ca să tratați diabetul, trebuie să...
Minus 15 kg pe lună + stop efect
Etichete: