Redactia.ro
Home » Stil de viață » Loțiuni de protecție împotriva soarelui atunci când ești la plajă. Ghidul unei pieli sănătoase

Loțiuni de protecție împotriva soarelui atunci când ești la plajă. Ghidul unei pieli sănătoase

GALERIE FOTO (2) Loțiuni de protecție împotriva soarelui atunci când ești la plajă

Perioada verii ne îndeamnă să scăpăm de hainele groase, iar costumele de baie, ori rochiile scurte, în culori descrise,precum și bluzele tip crop-top sunt emblematice pentru contrastul unei pieli hidratante și brozante. Din dorința de a avea o piele bronzată natural, uită, să ne protejăm și apelăm la cele mai accesibile spray-uri de bronzare în detrimentul unei lotiuni de plajă corespunzătoare fiecărui tip de piele, care să ne protejeze de razele solare.

În funcție de gradul de SPF

Loțiunea cu SPF 15 și accelerator de bronzare are o formulație fără parfum, așa că nu va cauza reacții alergice persoanelor sensibile, neavând în componență nici parabeni sau ftalați. Oferă proteție medie împotriva razelor UVA și UVB, având grijă de pielea uscată și sensibilă.

Dacă ai nevoie de protecție superioară, SPF-ul 30 îți va fi de folos, formula aceasta nefiind grasă și întinzându-se usor pe piele, fără a lasa urme. Este destinată în Pentprima instanță copiilor, neavând în componență parabeni și coloranți, folosind extract de aloe vera, levanțică, soc și floare de colț, care calmeazî pielea și dau un miros plăcut și natural.

Pentru protecție maximă, un spray cu SPF 50 pentru corp te va apăra pe timpul verii, având un efect de barieră și asupra razelor UVA, și acelor UVB, însă nici lumina invizibilă și cea infraroșie nu vor putea să treacă de formula sa.


Loțiune , cremă de plajă, ori spray?

Loțiunea și crema de plajă – produsele cu factor de protecție SPF cremoase sunt ușor de aplicat și extrem de hidratante.
Spray cu factor de protecție – spray-urile sunt extrem de populare datorită faptului că sunt ușor de aplicat și nu lasă pielea deloc uleioasă.

Evită să stai la plajă în orele cu maximă putere ale razelor nocive în care piele ta va fi afectată prin arsuri. Cele mai propice ore pe care medicii specialiști le recomandă pentru expunerea la soare sunt dimineața între 7:00-11:30 și după-amiaza, începând cu orele 17:00.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini