Redactia.ro

Lovită fără milă de un pugilist! Jamie Frontz a ajuns direct la spital

Lovită fără milă de un pugilist!

Lovită fără milă de un pugilist! Modelul american, Jamie Frontz a ajuns la spital după ce a fost snopită în bătaie de fostul campion la box Serghei Kovalev. Jamie susţine că loviturile au fost atât de puternice încât doctorii au fost nevoiţi să-i pună o placă de metal în gât.

Jamie Frontz a povestit cum a fost bătută în 2018 de fostul campion la semi-ușoară IBF, WBA și WBO. Cei doi s-au întâlnit la deschiderea unei săli de box în California. Se pare că totul a pornit după ce modelul i-ar fi respins avansurile. Boxerul în vârstă de 36 de ani s-a înfuriat şi a lovit-o fără milă, atunci când a vrut să-l dea afară din cabina ei.

„Nasul pur și simplu mi-a explodat, era sânge peste tot în cabină. Pe toți pereții, pe covor. Am semne şi astăzi, pe mâini și brațe. Nu știu cum m-a lovit, dar simțeam nevoia să mă scarpin încontinuu, până am făcut rană. Doctorii și-au dat seama, într-un final, ce se petrece cu gâtul meu. Lovitura îmi deplasase o vertebră, ceea ce îmi provoca mâncărimi pe brațe. Am fost nevoită să mă operez la coloană, am 3 cicatrice pe gât, am o placă pe metal și 4 șuruburi în gât, după care am fost nevoit să îmi reconstruiesc nasul”, a povestit femeia, pentru revista TMZ.

Modelul american a depus imediat plângere, iar agresorul a fost arestat în iunie 2019.

Kovalev ar putea ajunge la închisoare

Serghei Kovalev va fi judecat, iar dacă va fi găsit vinovat ar putea fi condamnat la închisoare. Iniţial, Jamie Frontz i-a cerut şi daune de 8.000.000 de dolari. Apoi au ajuns la o înţelegere şi rusul i-a promis că îi va da 650.000 de dolari. În acest moment ar fi primit doar 250.000 de dolari, aşa că îl va da din nou în judecată pentru a recupera restul sumei de bani.

Citeşte şi: Ciprian Tătărușanu, omul meciului! Şi-a calificat echipa în finala Cupei Ligii Franței

Loading...