Redactia.ro
Home » Sport » Ciprian Tătărușanu, omul meciului! Şi-a calificat echipa în finala Cupei Ligii Franței

Ciprian Tătărușanu, omul meciului! Şi-a calificat echipa în finala Cupei Ligii Franței

Ciprian Tătărușanu, omul meciului! Şi-a calificat echipa în finala Cupei Ligii Franței

Ciprian Tătărușanu a fost ales omul meciului, după ce a apărat un penalty şi şi-a calificat echipa în finala Cupei Ligii Franței.

Portarul român a fost titular în meciul pe care echipa sa, Olympique Lyon l-a disputat cu Lille, în semifinalele Cupei Ligii Franței. La finalul timpului regulamentar scorul a fost 2-2, aşa că s-a trecut la executarea loviturilor de departajare. Ciprian Tătărușanu a apărat chiar primul penalty, executat de Bamba, iar Lyon a câştigat cu 4-3.

„Am ales partea dreaptă la primul penalty. Sunt foarte fericit. Este important că jucăm o finală, dar acum trebuie să fim concentrați și să facem un meci mare și în ultimul act. Important este că avem un început de an bun”, a spus portarul naţionalei României, după meci .

Citește și: Scandal monstru în La Liga. Cum se trucau meciuri

Ciprian Tătărușanu a fost ales omul meciului cu un procent de 48,5%. A fost urmat de Houssem Aouar, cu 36 % și Moussa Dembele, cu 13,6%.

Nu pleaca de la Lyon

În ultimele luni românul a fost deranjat pentru că nu a fost mai deloc titular. S-a gândit chiar să părăsească echipa. Acum însă, se pare că s-a răzgândit.

„Antrenorul decide cine joacă titular. Eu mă antrenez în fiecare zi pentru a-l convinge că merit mai mult. Sunt un jucător mai experimentat, ştiu ce am de făcut. Nu intenţionez să plec, perioada de mercato din iarnă e cam scurtă,” a spus portarul.

Ciprian Tătărușanu are un salariu de 1,2 milioane de euro anual. În acest moment cota sa de piaţă este de 5 milioane de euro, potrivit Transfermarkt.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: