Redactia.ro
Home » Monden » Lovitură de grație pentru Antena 1! După 14 ani de televiziune, vedeta a decis să plece: ”Am plâns!”

Lovitură de grație pentru Antena 1! După 14 ani de televiziune, vedeta a decis să plece: ”Am plâns!”

Antena 1, unul dintre pilonii media din România, a suferit recent o pierdere semnificativă, întrucât o veterană a trustului a luat o decizie surprinzătoare după 14 ani de colaborare. Andreea Țopan, o prezență constantă pe micile ecrane, a hotărât să părăsească trustul Intact, unde și-a dedicat o mare parte din carieră.

Cu o colaborare ce se întinde pe o perioadă de 14 ani, Andreea Țopan a devenit cunoscută încă din 2009, când a început să lucreze în cadrul Intact, inițial în calitate de corespondent regional pe Transilvania. De-a lungul timpului, și-a dovedit profesionalismul și implicarea, câștigând aprecierea telespectatorilor și devenind o prezență familiară în casele românilor.

Andreea Țopan a plecat de la Antena 1

În august 2018, Andreea Țopan a avansat în cariera sa și a preluat postul de prezentatoare în cadrul emisiunii Observator, consolidându-și astfel poziția ca unul dintre oamenii-cheie ai Antenei 1. Decizia sa de a părăsi trustul a fost primită cu surprindere și emoție atât de către colegi, cât și de către public.

Andreea Țopan a dorit să își ia rămas-bun într-un mod emoționant, postând pe platforma de socializare Instagram câteva fotografii în care apare alături de colegii și prietenii săi din cadrul trustului Intact. Mesajul său de despărțire a fost plin de recunoștință și apreciere pentru experiența deosebită pe care a trăit-o alături de echipa Antena 1.

Reacțiile fanilor nu au întârziat să apară, secțiunea de comentarii de sub postarea Andreei Țopan fiind inundată de cuvinte de încurajare, laude și păreri de rău. Mulți telespectatori au exprimat regretul că vor pierde prezența sa caldă și profesionalismul de care a dat dovadă în timpul emisiunilor.

„Îmi pare nespus de rău că ai plecat, totuși sper sa te vad cat de curând pe micul ecran!”, / „Un OM deosebit pentru care echipa a devenit Familie! Fiecare persoana care a lucrat cu tine are cu siguranță un cuvânt de laudă! Sunt fericită și norocoasă să fii prietena mea de suflet!” / „Dezvăluie măcar puțin din motivul plecării!”, / „Sper că ai o viață nouă la un alt post de televiziune! Am plâns de emoții! Ai grijă de tine!”, au fost câteva comentarii.

Foștii colegi sunt în șoc

Nu doar publicul a fost afectat de această decizie, ci și colegii Andreei Țopan de la Antena 1 au dorit să își exprime recunoștința și aprecierea pentru contribuția sa semnificativă la dezvoltarea trustului. Mesaje emoționante au fost publicate pe rețelele sociale de către colegi precum Valentin Butnaru și Raluca Bădică, care și-au exprimat regretul și au transmis urări de succes în viitoarele proiecte ale Andreei.

„Nu vreau să sune a laudatio, dar este! Dragă «doamna profesoară», sau «Topanishe» (pentru că știu că te enervează amândouă, îți mulțumesc! Am început împreună proiectul Observator 12 și țin să te anunț că sunt mai câștigat cu mult mai multe decât ți-am mărturisit!

Am câștigat un prieten de nădejde, am câștigat niște experiențe fascinante și, de ce nu, cunoștințe noi în domenii diverse…medicină, istorie, politică. Ești un jurnalist desăvârșit, un om sufletist, bun și drept!

Transmisiunile tale speciale de la evenimente importante, materialele tale pe teme variate și de interes, scriitura ta demnă de orice curs universitar de tehnică de redactare, toate îți creează o carte de vizită care mă inspira și te fac unul dintre JURNALIȘTII pe care îi RESPECT! Îți mulțumim Andreea Țopan”, a scris prezentatorul Observatorului Matinal de la Antena 1.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: