Redactia.ro
Home » Monden » Lovitură dură pentru Reghe! Anamaria Prodan i-a dat „decisiva” și a închis capitolul: ”Ți-am dat bani, ți-am luat mașină”

Lovitură dură pentru Reghe! Anamaria Prodan i-a dat „decisiva” și a închis capitolul: ”Ți-am dat bani, ți-am luat mașină”

GALERIE FOTO (4)

Anamaria Prodan, o femeie puternică și independentă din showbiz, devine protagonistă în cel mai recent videoclip muzical semnat de Theo Rose, intitulat „Soarele meu”. La vârsta de 50 de ani, impresara și femeia de afaceri a demonstrat că poate trece peste dezamăgirile provocate de viața personală și că rămâne o prezență puternică și inspiratoare.

Cunoscută pentru cariera sa de succes și personalitatea fermă, Anamaria Prodan a devenit subiect de conversație în lumea muzicală prin participarea sa în acest videoclip, care ilustrează povestea unei femei independente și puternice. Aceasta interpretează rolul unei femei care, deși a fost trădată și abandonată de persoana iubită, își găsește puterea interioară de a se reface și de a merge mai departe.

Anamaria Prodan, mesaj morbid pentru Laurențiu Reghecampf

Videoclipul „Soarele meu” este parte din coloana sonoră a filmului „Miami Bici 2”, iar Anamaria Prodan joacă un rol de femeie independentă, marcând o continuare a povestii personajului său din primul film. Îmbrăcată în negru și aflată la volanul unui dric de lux Maserati, evaluat la 100.000 de euro, impresara transmite prin imagini puterea ei și determinarea de a face față provocărilor.

Personajul Anamaria Prodan, însoțit de patru bărbați, își conduce „iubirea” către o destinație necunoscută, într-o scenă plină de mister și simbolism. Melodia și videoclipul se constituie într-un manifest al independenței și rezilienței, subliniind că o femeie puternică poate trece peste dezamăgirile aduse de dragoste.

Titlul piesei, „Soarele meu”, nu este ales întâmplător, reprezentând un detaliu semnificativ din viața personală a Anamariai Prodan. Prin acest titlu, este evidentă aluzia la fostul soț, Laurențiu Reghecampf, pe care impresara îl alinta cu afecțiune „soarele meu”.

”Îl văd pe stradă, cu a treia deja/ Jumătate de an, nu și-a găsit iubirea încă/ Îl știu ca și cum îl iubisem deja/ În viața aia în care nu avea inima de stâncă/ Ți-am dat bani, ți-am luat mașină/ Ți-am luat casă cu grădină și inima la pachet/ Pare linia prea fină între ură și iubire/ Și m-ai lăsat fără regret/ Soarele meu, luna de pe cer/ Steaua stelelor, azi vin să te cer”, sunt câteva din versurile pe care Theo Rose le cântă.

Anamaria Prodan își ia adio de la Reghe

În videoclip, Anamaria își exprimă durerea și reproșurile față de lucrurile care au afectat relația lor, culminând cu un moment simbolic în care aruncă verigheta într-un sicriu gol, simbolizând dorința de a lăsa în urmă suferința și dezamăgirea în dragoste.

”Te văd pe stradă, parcă nefericit/ Oare nu te-au iubit, banii și lucrurile multe/ Poate acum ai înțeles în sfârșit/ Că dragostea și fericirea nu au preț chiar de sunt scumpe”, continuă melodia.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: