Redactia.ro
Home » Știri » Lovitură dură pentru Viorel Cataramă! Motivul pentru care nu poate candida la Primăria Capitalei

Lovitură dură pentru Viorel Cataramă! Motivul pentru care nu poate candida la Primăria Capitalei

viorel catarama

Candidatura omului de faceri Viorel Cataramă la Primăria Capitalei a fost invalidată de Biroul Electoral al Circumscripției Electorale București.

Anunțul a fost făcut pe Facebook chiar de către omul de afaceri, care promite că va ataca în justiție această decizie pe care o califică drept „ilegală și abuzivă”.

Biroul Electoral al Circumscripției Electorale București a luat o decizie ilegală: a invalidat candidaturile Mișcării…

Publicată de Viorel Cataramă pe Miercuri, 19 august 2020

Milionarul spune că va ataca în instanță decizia care îl împiedică să candideze la Primăria Capitalei. „Să avem credință că un astfel de abuz va fi sancționat ca atare”, spune acesta.

Motivul pentru care i s-a respins candidatura

Motivul respingerii candidaturii ar fi câteva zeci de semnături considerate a fi invalide.

Mișcarea Patrioților Români a postat recent un mesaj pe rețelele de socializare în care și-a informat susținătorii prin ce momente dificile trece partidul.

„Rog pe toţi membrii şi simpatizanţii noştri să aibă încredere în justiţie. Să avem credinţă că un astfel de abuz va fi sancţionat ca atare!”, îndeamnă Viorel Cataramă pe Facebook.

Este a doua oară când i se întâmplă

Anterior, Biroul Electoral Central respinsese și înregistrarea semnului electoral al Mișcării Patrioților Români, partidul din partea căruia candidează Viorel Cataramă.

Omul de afaceri a avut probleme cu înscrierea candidaturii și a semnului său electoral și la alegerile prezidențiale de anul trecut, când Biroul Electoral Central i-a respins inițial înregistrarea candidaturii și a semnului electoral, după ce peste 94.000 de semnături depuse au fost anulate, întrucât prezentau „elemente de similitudine evidente”. Ulterior, Viorel Cataramă s-a adresat CCR, care i-a dat câștig de cauză și a revenit în cursa prezidențială, unde a obținut puțin peste 0,50 la sută din voturi.

Viorel Cataramă s-a infectat voluntar cu Covid-19

Viorel Cataramă a lăsat o Românie întreagă cu gura căscată după ce a mers să se infecteze cu COVID-19 într-o localitate din Ialomiţa.

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Urziceni au deschis un dosar penal pe numele milionarului Viorel Cataramă, pentru infracţiunea de zădărnicire a combaterii bolilor, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 352 din Codul Penal.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: