Redactia.ro
Home » Știri » Alegeri locale 2020. Cine sunt cei șase bărbați care vor să-i sufle scaunul de primar Gabrielei Firea

Alegeri locale 2020. Cine sunt cei șase bărbați care vor să-i sufle scaunul de primar Gabrielei Firea

alegeri locale 2020

Alegeri locale 2020. Data de 27 septembrie a fost stabilită ca dată de desfăşurare a alegerilor locale. Acestea trebuiau să se desfășoare pe 7 iunie, dar au fost amânate din cauza pandemiei de coronavirus.

Șapte candidați s-au înscris în cursa electorală, în București, pentru obținerea unui mandat la conducerea Primăria Capitalei. Primul este primarul în funcție, Gabriela Firea, care a anunțat că dorește să continue proiectele deja demarate în mandatul său.

Nicușor Dan candidează pentru a treia oară la Primăria Capitalei. El a primit susținerea PNL, în calitate de candidat independent. Și cei de la USR vor merge tot cu Nicușor Dan, pentru a spori șansele unei victorii în fața Gabrielei Firea.

Alegeri locale 2020. Traian Băsescu mai vrea un mandat de primar

Conform unui anunț făcut de președintele PMP, Eugen Tomac, Traian Băsescu va fi candidatul partidului la Primăria Capitalei la alegerile locale din 2020. Fostul președinte a decis să intre în lupta pentru câștigarea Capitalei deși chiar el spune că banii încasați de la Bruxelles nu sunt deloc de neglijat.

Președintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, și-a anunțat candidatura la Primăria Capitalei, declarând că a luat decizia de a intra în competiție pentru că în București a constatat că nu candidează niciun „liberal”.

Viorel Cataramă, cel mai bogat candidat la funcția de președinte al României, la alegerile prezidențiale 2019, din partea Dreptei Liberale, a anunțat că va fi competitor la funcția de primar general al Bucureștiului, fiind susținut de Mișcarea Patrioților Români.

Alegeri locale 2020. Ministrul „Playboy” la Primăria Capitalei

Ioan Sîrbu candidează la Primăria Capitalei din partea Pro România. Fostul director al Spitalului Militar Central a candidat în 2016 pe listele PNL la Parlament. Și generalul Sîrbu a fost acuzat de plagiat în urmă cu opt ani, la fel ca șeful partidului din care face parte, Victor Ponta, potrivit playtech.ro.

Fostul ministru pentru Mediul de afaceri, Comerț și Antreprenoriat, Ilan Laufer, și-a anunțat candidatura la Primăria Bucureștilor din partea Platformei Social-Liberale, partid al cărui președinte este. În anunțul candidaturii sale, Laufer susține că s-a săturat de „minciună, incompetență, corupție și vrăjeală”.

Alegeri locale 2020. Lista completă a candidaților înscriși la alegerile locale 2020, pentru funcția de primar general al Capitalei:

  • Nicușor Dan – susținut de PNL și USR PLUS
  • Gabriela Firea – susținută de PSD
  • Traian Băsescu – susținut de PMP
  • Călin Popescu Tăriceanu – susținut de ALDE
  • Ioan Sîrbu – susținut de Pro România
  • Ilan Laufer – susținut de Forța Identității Naționale și Platforma Social Liberală
  • Viorel Cataramă – susținut de alianța Mișcarea Patrioților Români
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: