Redactia.ro
Home » Știri » Lovitură neașteptată pentru un fost concurent de la Insula Iubirii! Fiul său a fost condamnat la închisoare pe viață pentru complicitate la crimă

Lovitură neașteptată pentru un fost concurent de la Insula Iubirii! Fiul său a fost condamnat la închisoare pe viață pentru complicitate la crimă

GALERIE FOTO (2)

Radu Ștefan Clonț, fiul lui Iulian Clonț, fost concurent la Insula Iubirii, a fost condamnat la închisoare pe viață pentru complicitate la uciderea Valentinei Nica, o tânără în vârstă de 21 de ani din Buzău. Sentința a fost pronunțată de Tribunalul Buzău în data de 5 martie 2024 și poate fi atacată cu apel în termen de 10 zile de la comunicare.

Această tragică poveste a captivat atenția publicului și a șocat întreaga societate, evidențiind gravitatea violenței domestice și a crimelor pasionale. Familie Nica a fost profund afectată de pierderea Valentinei și de faptul că nu va vedea niciodată dreptatea făcându-se în totalitate.

Fiul lui Iulian Clonț, condamnat la închisoare pe viață

Radu Ștefan Clonț este acuzat că l-a ajutat pe Cosmin Dan să își pună în aplicare planul malefic de a-și pedepsi iubita, Valentina Nica, după ce aceasta s-a împrietenit cu amanta sa. În noaptea crimei, cei trei indivizi au petrecut într-un club din București, iar ulterior au venit în Buzău pentru a-și pune în aplicare planul. Dan Cosmin, sub influența drogurilor, a lovit-o pe Valentina până a lăsat-o inconștientă, apoi i-a cerut lui Alexandru Naum și lui Radu Clonț să-i cumpere benzină pentru a-i da foc tinerei.

Radu Clonț a fost cel care a cumpărat benzina, în timp ce cel de-al doilea complice, Alexandru Naum, a fugit de la fața locului. Ulterior, Valentina Nica a fost incendiată în apartamentul în care locuia, rămânând în viață în momentul atacului. Cu toate acestea, a decedat ulterior din cauza arsurilor grave suferite.

Fiul fostului concurent de la Insula Iubirii are mari probleme cu legea

În urma anchetei, Cosmin Dan a fost condamnat la 24 de ani de închisoare pentru uciderea Valentinei Nica, în timp ce Alexandru Naum a primit o sentință de 20 de ani de detenție. În schimb, Radu Clonț a fost condamnat la închisoare pe viață pentru complicitate la omor calificat, deoarece a fost conștient de acțiunile sale și le-a sprijinit activ pe cele ale ucigașului, potrivit Cancan.

„În baza art.48 C.pen. raportat la art.188 alin.1 – art.189 alin.1 lit.h C.pen., condamnă pe inculpatul Clonţ Radu Ştefan la pedeapsa detenţiunii pe viaţă pentru săvârşirea infracţiunii de complicitate la omor calificat la data de 23.02.2019, în dauna victimei Nica Valentina Daniela.

Aplică inculpatului Naum Alexandru pedeapsa cea mai grea. Și anume aceea de 19 ani închisoare la care se adaugă sporul de 1 an închisoare (1/3 din cuantumul celeilalte pedepse stabilite). Inculpatul având de executat în final pedeapsa de 20 ani de închisoare alături de pedeapsa complementară a interzicerii exercitării drepturilor prevăzute de art. 66 al.1 lit.a, b, f, h şi k C.pen. pe o durată de 5 ani şi a pedepsei accesorii a interzicerii exercitării drepturilor prevăzute de art.66 al.1 lit.a, b, f, h şi k C.pen., începând cu data rămânerii definitive a sentinţei”, se precizează în decizia Tribunalului Buzău.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: