Redactia.ro
Home » Monden » Lovitură pentru Ilinca Vandici! Fostul soț, Andrei Neacșu, s-a afișat deja cu noua iubită

Lovitură pentru Ilinca Vandici! Fostul soț, Andrei Neacșu, s-a afișat deja cu noua iubită

GALERIE FOTO (6)

La opt luni după ce a pus capăt mariajului cu Ilinca Vandici, unul dintre cele mai mediatizate cupluri din showbizul românesc, Andrei Neacșu își reia viața amoroasă. Într-un moment capturat recent de paparazzi, afaceristul a fost văzut în compania noii sale iubite, semn că a reușit să treacă peste divorțul care a surprins întreaga opinie publică în vara anului 2023.

Căsătoria dintre Ilinca Vandici și Andrei Neacșu, începută cu speranțe și vise mari în 2017, a ajuns la final după șapte ani de relație. Deși păreau un cuplu solid, mereu cu zâmbetul pe buze și aparent fără probleme, vestea despărțirii oficiale, confirmată de Vandici în iulie 2023, a șocat pe toți. Ruptura a venit în ciuda eforturilor depuse de ambii pentru a salva mariajul, din care a rezultat și un fiu, Zian, în prezent în vârstă de cinci ani.

Fostul soț al Ilincăi Vandici s-a afișat cu noua iubită

Acum, la doar câteva luni de la acest capitol încheiat, Andrei Neacșu pare să își fi găsit din nou fericirea. Recent, el a fost surprins în Capitală, alături de o nouă prezență feminină, într-un cadru care denotă începutul unei noi povești de dragoste. Cuplul a fost văzut făcând mai multe opriri în oraș, de la benzinării la supermarketuri și magazine de construcții, unde afaceristul a dat dovadă de grijă și atenție față de partenera sa.

Noua iubită a lui Neacșu a atras atenția printr-o ținută elegantă și sofisticată, optând pentru blugi, bluză albă și un sacou negru, completate de tocuri înalte și o geantă de lux. Gesturile lor, schimburile de zâmbete și conversațiile păreau să evidențieze o conexiune profundă și confortul de a fi împreună, sugerând că relația este una serioasă.

Ilinca Vandici, o mamă dedicată

Divorțul dintre Andrei Neacșu și Ilinca Vandici va rămâne în istorie ca unul dintre cele mai discutate subiecte ale anului 2023, dar felul în care ambii și-au găsit drumul spre noi capitole ale vieții lor personale demonstrează puterea de a se reinventa și de a găsi bucurie în noi relații. În timp ce Ilinca continuă să își dedice timpul carierei și creșterii fiului lor, Andrei își deschide inima pentru un nou început. Viața, după cum arată această poveste, este întotdeauna pregătită să ofere noi direcții și noi istorii de dragoste, chiar și atunci când ne așteptăm mai puțin.

„Întotdeauna este dificil să iei o astfel de decizie, însă după o îndelungată reflecție și cu recunoștință pentru timpul pe care l-am petrecut împreună, am decis de comun acord cu Andrei să ne separăm ca și cuplu. În calitate de părinți devotați, prioritatea noastră rămâne să ne creștem copilul împreună cu dragoste, respect și prietenie.

Zian este binecuvântarea noastră și întotdeauna vom fi alături de el, cu iubire și susținere. Este o perioadă grea în care avem nevoie de liniște, înțelegere și toleranță. Vă mulțumesc pentru că ați fost mereu alături de mine în toți acești ani, în toate momentele care au marcat viața mea profesională și personală!”, a transmis Ilinca Vandici, după divorț.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: