Redactia.ro
Home » Știri » Lovitură puternică pentru prinţul Harry! Ducilor de Sussex li s-a anulat invitația la recepţia oficială de la Buckingham

Lovitură puternică pentru prinţul Harry! Ducilor de Sussex li s-a anulat invitația la recepţia oficială de la Buckingham

Ducii de Sussex au renunțat la calitatea de membri activi ai familiei regale în 2021 și s-au mutat în California, creând o ruptură cu restul Familiei Regale. Iată de ce li s-a anulat, Ducilor de Sussex, invitația la recepţia oficială de la Buckingham, din seara aceasta!

Ducilor de Sussex li s-a anulat invitația la recepţia oficială de la Buckingham

Duminică, Regele Charles și Regina Consort Camilla organizează o recepție de stat la Palatul Buckingham. The Telegraph relatează că Meghan Markle și Prințul Harry „se pare că nu au fost invitați”, ceea ce indică faptul că semnele pline de speranță ale unei dinamici familiale vindecătoare ar putea să nu fie ceea ce păreau.

Surse apropiate Ducelui și Ducesei de Sussex spun că aceștia sunt „nedumeriți” de această schimbare și surprinși că nu au fost incluși la un eveniment atât de important. Evenimentul are loc în noaptea dinaintea funeraliilor reginei Elisabeta, pe 19 septembrie.

Imediat după tragicul eveniment, când Prințul Harry și-a pierdut bunica, pe Regina Elisabeta a II-a, a venit alături de  Meghan, rapid în Marea Britanie pentru a sta la cabana Frogmore pentru a fi prezenți la diversele evenimente și ceremonii planificate pentru a o onora pe regină.

La recepția de stat vor participa și alți membri ai familiei regale, precum și lideri mondiali din alte țări.

Meghan și Harry ar fi primit o invitație la începutul acestei săptămâni, dar reprezentanții Palatului Buckingham au insistat ca Regele și Regina consoartă să o anuleze. În urma solicitării de la Buckingham, Ducii de Sussex au fost informați că evenimentul este destinat „doar membrilor activi ai familiei regale”.

La recepția din seara aceasta, invitații vor fi întâmpinați de Prințul William și Prințesa Kate Middleton, dar și de către Prințesa Anne, Prințul Edward și Sophie, contesa de Wessex.

Ce personalități au primit invitație la recepţia oficială de la Buckingham

Aproximativ 500 de șefi de stat, membrii ai familiei regale și alte personalități politice sunt așteptați să aducă un omagiu reginei Elisabeta, care a murit pașnic la vârsta de 96 de ani pe 8 septembrie.

Din partea Commonwealth-ului, premierul canadian Justin Trudeau, premierul australian Anthony Albanese, premierul neozeelandez Jacinda Ardern și guvernatorul general al Jamaicii, Sir Patrick Allen, au declarat că vor participa.

Președintele Joe Biden și prima doamnă Jill Biden vor reprezenta Statele Unite, care împărtășesc o relație specială cu Regatul Unit. În mod firesc, noul premier ales al Regatului Unit, Liz Truss, va fi și ea în doliu pentru monarh.

În completarea G7, vor fi prezenți și președintele Franței, Emmanuel Macron, președintele Germaniei, Frank-Walter Steinmeier, președintele Italiei, Sergio Mattarella, și președintele Comisiei Europene, Ursula von der Leyen.

Printre invitații regali se vor număra prințul Albert al II-lea și prințesa Charlene de Monaco, regele Felipe și regina Letizia ai Spaniei, regele Philippe și regina Mathilde ai Belgiei, regele Carl XVI Gustaf și regina Silvia și ai Suediei, împăratul Naruhito al Japoniei, regele Willem-Alexander și regina Maxima ai Țărilor de Jos, precum și mama monarhului, fostul monarh, prințesa Beatrix.

Părinții regelui Felipe, fostul rege Juan Carlos și regina Sofia, ar putea, de asemenea, să se alăture, la fel ca și regele Harald al V-lea al Norvegiei și regina Margrethe a Danemarcei.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: