Redactia.ro
Home » Știri » Lovitură sub centură pentru familia Elodiei. Gestul recent al lui Cristian Cioacă a șocat pe toată lumea

Lovitură sub centură pentru familia Elodiei. Gestul recent al lui Cristian Cioacă a șocat pe toată lumea

Gestul făcut de Cristian Cioacă în închisoare! Fostul soț al Elodiei ar fi dezvoltat o obsesie

După aproape zece ani de detenție, Cristian Cioacă a fost eliberat din închisoare în august anul trecut. Această eliberare a stârnit interesul publicului, în special în contextul dispariției soției sale, Elodia Ghinescu, acum peste 17 ani. Însă, gesturile lui Cioacă după eliberare au adus și mai multă controverse. Acest lucru a fost dezvăluit de mama avocatei Ghinescu, care a decis să rupă tăcerea și să ofere detalii despre comportamentul fostului său ginere după ce a părăsit închisoarea.

Cererea de daune și suspecte financiare

Familia Elodiei Ghinescu nu renunță în lupta pentru dreptate, chiar și după atâția ani de la dispariția misterioasă a avocatei. Mama Elodiei a dezvăluit că a propus o cerere de daune morale în valoare de 250.000 de euro împotriva lui Cristian Cioacă, care ar fi responsabil pentru moartea fiicei sale, chiar dacă corpul acesteia nu a fost găsit niciodată. În plus, există suspiciuni că Cioacă ar fi cunoscut o creștere bruscă a averii după eliberare.

Vânzarea bunurilor și afaceri dubioase

Mama Elodiei a dezvăluit că Cioacă ar fi vândut garsoniera din Brașov în care fiica ei își avea cabinetul de avocatură, obținând o sumă semnificativă de 115.000 de euro. Totuși, spațiul respectiv a rămas destinat practicii avocaturii, sugerând că operațiunea ar fi fost una suspectă. În plus, se presupune că Cioacă ar fi vândut majoritatea bunurilor partenerei sale decedate, inclusiv haine de firmă, și ar fi dat un apartament pe care îl deținea împreună cu aceasta.

Starea casei crimelor

În ciuda acestor tranzacții, casa în care s-a petrecut presupusa crimă nu a putut fi vândută, deoarece se afla încă în posesia băncii. Aceste dezvăluiri sugerează o serie de activități dubioase și o posibilă implicare financiară a lui Cristian Cioacă în contextul dispariției și morții Elodiei Ghinescu.

Am aflat, mi-a spus lumea de acolo, că Cioacă ar fi vândut biroul Elodiei, care, de fapt, e o garsonieră. L-ar fi dat cu o sumă mare, se pare că ar fi luat pe el 115.000 de euro, și că ar fi rămas pentru cumpărători tot un birou de avocatură. Nu știu ce bani i-a dat și fiului său, dar așa ar fi corect, să împartă bunurile din căsnicia cu Elodia și cu el. De fapt, Cioacă a vândut cam tot ce a avut fiica mea.

Apartamentul lor de familie, în care a avut loc tragedia, nu l-a putut vinde, era al băncii, era luat în rate. Cioacă i-a luat Elodiei tot, și viața și tot ce agonisese. Și când mă gândesc că, ani la rând, acest om a stat la masa noastră. Nu mai vreau să îl văd în viața mea.”, a declarat mama Elodiei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: