Redactia.ro
Home » Știri » Lovitură sub centură pentru Vladimir Putin, dată de un român! Decizia vine în urma bombardamentelor din Ucraina

Lovitură sub centură pentru Vladimir Putin, dată de un român! Decizia vine în urma bombardamentelor din Ucraina

Vladimir Putin a primit lovitura sub centură chiar de la un român. Liderul de la Kremlin a fost demis din toate poziţiile pe care le avea la Federaţia Internaţională de Judo – IJF, a informat organizaţia condusă de austriacul de origine română Marius Vizer.

Lovitură sub centură pentru Vladimir Putin, dată de un român!

„Federaţia Internaţională de Judo anunţă că dl Vladimir Putin şi dl Arkadi Rotenberg au fost îndepărtaţi din toate poziţiile deţinute în Federaţia Internaţională de Judo”, se precizează în comunicatul IJF.

Anterior, Federaţia îl suspendase din postul de preşedinte de onoare pe Vladimir Putin, coautor al cărţii „Judo: Istorie, Teorie, Practică”. Federaţia Internaţională de Judo a anunţat la finalul lunii februarie „suspendarea” preşedintelui rus Vladimir Putin din calităţile de preşedinte de onoare şi ambasador al FIJ.

„Având în vedere conflictul în curs din Ucraina, Federaţia Internaţională de Judo anunţă suspendarea statutului domnului Vladimir Putin de preşedinte de onoare şi ambasador al Federaţiei”.

Vladimir Putin a fost deposedat de centura neagră onorifică oferită în 2013 de World Taekwondo.

Liderul de la Kiev a rămas și fără Ordinul FINA, conferit în 2014 de Federaţia Internaţională de Nataţie.

Marius Vizer și Vladimir Putin, prietenie de două decenii

Marius Vizer și Vladimir Putin se cunosc de mai bine de două decenii. Actualul președinte al Rusiei nu era încă numit în functie. Pe cei doi i-a apropiat pasiunea pentru judo.

Vizer este președintele Federației Internaționale de profil, iar Putin unul dintre spectatorii constanti ai probelor acestui sport atunci cand se disputa sub egida Jocurilor Olimpice.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: