Redactia.ro
Home » TV » Lovitură uriașă pentru actorul Toto Dumitrescu. Fiul lui Ilie Dumitrescu a fost condamnat la închisoare cu suspendare

Lovitură uriașă pentru actorul Toto Dumitrescu. Fiul lui Ilie Dumitrescu a fost condamnat la închisoare cu suspendare

Lovitură pentru Toto, fiul cel mic lui Ilie Dumitrescu. Actorul din serialul Adela a fost condamnat la 8 luni de închisoare cu suspendare, după ce a fost prins conducând sub influența substanțelor interzise. Ce urmează să se întâmple acum cu mezinul lui Dumitrescu.

La începutul lunii septembrie, Toto, fiul cel mic al lui Ilie Dumitrescu, a fost oprit în trafic, pe Bulevardul Carol I din centrul Caoitalei, fiind testat cu aparatul Drugtest. Toto Dumitrescu, în vârstă de 23 de ani, a fost atunci depistat pozitiv pentru cocaină și THC 5, substanțe interzise. Acum și-a aflat pedeapsa.

Toto, fiul lui Ilie Dumitrescu a fost condamnat la închisoare cu suspendare

Badea Ilie Dumitrescu, cunoscut drept Toto, a fost condamnat la 8 luni de închisoare cu suspendare după ce a condus aflat sub influența substanțelor interzise. Judecătorii au stabilit un termen de supraveghere de 2 ani.

În această perioadă, Toto, fiul cel mic al lui Ilie Dumitrescu, este obligat să se prezinte la Serviciul de probațiune de pe lângă Tribunalul București, la date fixe. Trebuie să anunțe, în prealabil, orice schimbare a locuinței, dar și orice deplasare care depășește o perioadă de 5 zile.

Totodată, Toto Dumitrescu mai este obligat să comunice și schimbarea locului de muncă. Actorul a fost pus să presteze și muncă în folosul comunității.

Decizia luată de instanță pentru Toto Dumitrescu

„În baza art. 396 alin. 1,4 Cod procedura penală, raportat la art. 83 Cod penal stabilește în sarcina inculpatului DUMITRESCU BADEA ILIE, …, pentru infracțiunea de «conducere a unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe», prevăzută de art. 336 alin. 2 Cod penal, cu aplicarea art. 396 alin. 10 Cod proc. penală, pedeapsa de 8 luni închisoare. În baza art. 83 alin. 1 și art. 84 Cod penal, amână aplicarea pedepsei de 8 luni închisoare pentru un termen de supraveghere de 2 ani de la data rămânerii definitive a prezentei hotărâri.

În baza art. 85 alin. 1 Cod penal, pe durata termenului de supraveghere, inculpatul trebuie să respecte următoarele măsuri de supraveghere:

  1. a) să se prezinte la Serviciul de probaţiune de pe lângă Tribunalul Bucuresti, la datele fixate de acesta;
  2. b) să primească vizitele consilierului de probaţiune desemnat cu supravegherea sa;
  3. c) să anunţe, în prealabil, schimbarea locuinţei şi orice deplasare care depăşeşte 5 zile, precum şi întoarcerea;
  4. d) să comunice schimbarea locului de muncă;
  5. e) să comunice informaţii şi documente de natură a permite controlul mijloacelor sale de existenţă.

Toto Dumitrescu, obligat la muncă în folosul comunității

În baza art. 85 alin. 2 lit. b) Cod penal, instanţa impune inculpatului să presteze o muncă neremunerată în folosul comunităţii, pe o perioadă de 30 de zile, la Administraţia Domeniului Public Sector 2 Bucureşti sau la Agenţia Municipală pentru Ocuparea Forţei de Muncă Bucureşti, conform deciziei consilierului de probaţiune, în afară de cazul în care, din cauza stării de sănătate, persoana nu poate presta această muncă.

În baza prevederilor art. 86 alin. 1 cod penal măsurile de supraveghere şi obligaţia de la lit. b), impuse inculpatului, se comunică Serviciului de Probaţiune de pe lângă Tribunalul Bucuresti.

În baza prevederilor art. 404 alin. 3 cod proc. penală şi ale art. 83 alin. 4 cod penal, cu aplicarea prevederilor art. 88 şi 89 cod penal, atrage atenţia inculpatului asupra conduitei sale viitoare şi asupra consecinţelor la care se expune dacă va mai săvârşi infracţiuni sau nu va respecta măsurile de supraveghere ori nu va executa obligaţiile ce îi revin pe durata termenului de supraveghere,respectiv:

– revocarea amânării executării pedepsei şi aplicarea şi executarea pedepsei, dacă:

– pe parcursul termenului de supraveghere, cu rea-credinţă, nu respectă măsurile de supraveghere sau nu execută obligaţia impusă;

– săvârşeşte o nouă infracţiune, cu intenţie sau intenţie depăşită, descoperită în termenul de supraveghere, pentru care s-a pronunţat o condamnare chiar după expirarea acestui termen.

– anularea amânării aplicării pedepsei, dacă pe parcursul termenului de supraveghere se descoperă că mai săvârşise o infracţiune până la rămânerea definitivă a hotărârii prin care s-a dispus amânarea, pentru care i s-a aplicat pedeapsa închisorii chiar după expirarea acestui termen.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: