Redactia.ro
Home » Știri » Lucian Bolcaș a murit! Era un reper în lumea avocaturii

Lucian Bolcaș a murit! Era un reper în lumea avocaturii

Lucian Bolcaș a murit

Veste tristă! Lucian Bolcaș a murit! Renumitul avocat din București a trecut în neființă la 78 de ani, iar lipsa sa va fi resimțită în lumea avocaturii. Bărbatul își dedicase mai bine de jumătate de secol acestei profesii.

Lucian Bolcaș a murit

Lucian Bolcaș, un renumit avocat din București, a decedat. Vestea morții sale a fost făcută publică de către postul de televiziune România TV. Cu doar un an înainte, Lucian Bolcaș vorbea despre regretele din viața sa.

Este la fel de greu să vorbeşti despre regrete. Întotdeauna, pe parcursul unui drum, ai succese, ai împliniri, dar în acelaşi timp ai şi eşecuri. Mi s-a întâmplat ca idei propuse de mine să nu fie concretizate, să fie combătute până la înlăturarea lor. În viaţă mi-am dorit întotdeauna, pentru mine, dar și pentru ceilalţi anumite lucruri. Totdeauna m-am resemnat, m-am mulţumit cu ceea ce am reuşit să obţin prin propriile mele eforturi, nu prin alte mijloace. Cel mai mare regret în cariera mea a fost şi este că nu am putut să cuprind atâta bogăţie de idei câte se strâng în această minunată profesie. Am fost surprins şi plăcut şi neplăcut, dar poate asta este şi construcţia mea psihică, nu am avut şocuri„, a mai spus Lucian Bolcaş pentru DC News.

Lucian Bolcaș provenea dintr-o familie cu tradiție

Vorbind despre începuturile sale, Lucian Bolcaș recunoștea că l-au ajutat și rădăcinile. Străbunicul său fusese judecător, la fel și bunicul său, în timp ce tatăl său a predat la Facultatea de Drept. De asemenea, rudele sale apropiate activau în acest domeniu.

Pe Lucian Bolcaș îl urmărea și o tragedie a unchiului său. Acesta din urmă fusese îngropat de viu în noaptea de Vinerea mare, în anul 1919, de către trupele ungurești din comuna Lunca (Beiuș). Acesta era acuzat că ar fi participat la mișcarea de rezistență românească împotriva ocupanților.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: