Redactia.ro
Home » Monden » Lucian Ionescu, ”impresarul vedetelor” a murit de coronavirus. Starea lui era una gravă

Lucian Ionescu, ”impresarul vedetelor” a murit de coronavirus. Starea lui era una gravă

Lucian Ionescu, cunoscut drept ”impresarul vedetelor”, a murit de coronavirus. Lucian Ionescu avea 63 de ani și mai suferea de diabet și obezitate. Anunțul decesului a fost făcut de fiul său, pe rețelele de socializare.

Lucian Ionescu, ”impresarul vedetelor” a murit de coronavirus

Lucian Ionescu a murit, sâmbătă seară, la vârsta de 63 de ani, după ce s-a infectat grav cu noul coronavirus. Anunțul decesului celui care era cunoscut drept ”impresarul vedetelor” a fost făcut de fiul său, pe rețelele de socializare, potrivit Spynews.

Lucian Ionescu mai suferea pe lângă infecția cu noul coronavirus și de diabet și obezitate. El era internat la Spitalul Clinic „Dr. I. Cantacuzino” din Capitală. Încă din momentul internării, medicii au fost rezervați în privința șanșelor de supraviețuire a acestuia din cauză stării grave. Janine, soția acestuia, este și ea internată la Spitalul Victor Babeş.

„Bună ziua și sărbători fericite. Acesta nu este Lucian ci este fiul sau. Aș vrea să va spun că tatăl meu Lucian a murit. Era un om foarte sfânt și cu siguranță a ajuns la Dumnezeu Cel Mare și Sfânt. Aș vrea să va rog să va rugați pentru sufletul său dacă se poate. Din nou sărbători fericite și o zi bună”, a anunțat fiul lui Lucian Ionescu pe rețelele de socializare.

 

EXCLUSIV. Ce se întâmplă acum cu Lucian Ionescu, impresarul vedetelor. Fiica lui: ”Plângea, se sufocă, plămânii sunt doar la 5%” - IMPACT

La scurt timp după anunțul fiului său, a reacționat și fiica acestuia, Anne-Marie care și-a exprimat regretul.

„Vreau doar să știi că ești în sufletul meu și că o să te iubesc toată viață mea! Dumnezeu să te primească în ceruri acolo unde îți este locul! Dumnezeu să te ierte tată! Sufletul meu și inima mea! Doare atât de tare încât efectiv nu știu ce să fac să te aduc înapoi!”, a fost mesajul lui Anne-Marie.

Cum reacționează vedetele față de moartea lui Lucian Ionescu

Cornelia Catanga știa de starea lui gravă de sănătate. Lucian Ionescu avea plămânii albi din cauza grăsimii.

”Am vorbit cu o doctoriță, m-am interesat de starea lui de sănătate. Era foarte grav, mi s-a spus că are plămânii albi, de la grăsime, este supraponderal. În plus, este și diabetic. Am fost asigurată că medicii fac tot ce e omenește posibil ca să-l scoată din ghearele morții!”, a spus artista pentru impact.ro.

Cornelia Catanga a mai precizat că Lucian Ionescu îi iubea muzica și îi aprecia performanța.

”El a iubit muzica mea lăutărească, îmi spunea că sunt unică. Din păcate, nu s-a mai putut face nimic în cazul lui, vorbisem personal cu medicii Spitalului ”Cantacuzino”, unde fusese internat vinerea trecută. Mi s-a spus că plămânii lui erau albi, din cauza virusului, mai funcționau în proporție de doar 5%. Condoleanțe familiei! Drum lin spre stele, tătuțu!”, a mai declarat Cornelia Catanga, pentru impact.ro

Lucian Ionescu a fost impresarul unor nume cunoscute precum:  Andreea Bălan, Andra, trupele Candy şi Krypton

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: