Redactia.ro
Home » Monden » Lucian Mândruță, pus în situația de a negocia bacșișul cu un taximetrist din Cluj-Napoca: „Am vrut să-i las 20 de lei, dar a refuzat”

Lucian Mândruță, pus în situația de a negocia bacșișul cu un taximetrist din Cluj-Napoca: „Am vrut să-i las 20 de lei, dar a refuzat”

Lucian Mandruta

Lucian Mândruță, pus în situația de a negocia bacșișul cu un taximetrist din Cluj-Napoca: „Am vrut să-i las 20 de lei, dar a refuzat”

Lucian Mândruță, pus în situația de a negocia bacșișul cu un taximetrist din Cluj-Napoca

Aflat în vizită la Cluj-Napoca pentru festivalul Untold, care s-a desfășurat între 3-6 august, jurnalistul Lucian Mândruță a trăit o experiență neașteptată, mai ales pentru cineva din România. A trebuit să negocieze bacșișul cu un taximetrist local.

Mândruță a dorit să lase un bacșiș generos de 20 de lei, însă taximetristul a considerat suma prea mare. Cu o seară înainte, în drum spre locul de cazare, Mândruță s-a trezit negociind cu taximetristul suma bacșișului, o întâmplare cu totul ieșită din comun.

După discuții, cei doi au ajuns la o înțelegere: suma de 15 lei a fost acceptată ca bacșiș. Cu un zâmbet pe față, jurnalistul a declarat că această situație nu doar că i-a surprins, dar i-a și oferit o nouă perspectivă asupra oamenilor din Cluj-Napoca și a modului lor sincer de a face afaceri.

„Ieri seară am încercat să las 20 de lei bacșiș la taximetrist și mi-a zis că e prea mult. El zicea că e suficient 10, ne-am târguit (da, știu, incredibil!) și până la urmă ne-am înțeles la 15. Și acum faceți liniște, că se aude cum râd de noi (n.r rechinii) rech… pardon, taximetriștii bucureșteni. Am uitat să zic: sunt la Cluj”, a spus Lucian Mîndruță pe Facebook.

Ce spun internauții

Jurnalistul a ales să împărtășească această situație inedită cu fanii săi pe pagina sa de Facebook. Postarea a primit peste 5.000 de aprecieri:

„La Bucale ziceau tot așa?/ Din ce film e?/ V-aș ruga frumos să nu îi obișnuiți. Mai lipsea să vă urcați în mașină și să-l întrebați în ce direcție se retrage, ca să nu-l încurcați cu traseul/ Presupun că era unul din oraș, nu specia ce stă la aeroport/ Încă o poveste inventată… din seria postărilor scrise în pană de idei/ Cu postarea asta vrei să faci curat printre urmăritori sau dorești doar să-i vezi la treabă?/ Să știi că și în București am dat din ce în ce mai des peste taximetriști cu bun simț/ Pun pariu că taximetristul este maghiar sau ardelean, dacă era moldovean sau oltean sigur nu refuza 20 de lei/ La Cluj leul are altă valoare. E un ban muncit. Nu știu cum e la București”, sunt doar o parte din comentariile internauților, relatează cancan.ro.

Sursa foto: Arhivă

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: