Redactia.ro
Home » Știri » Lucian Mîndruță are COVID-19: „E rău. Și anume, foarte rău.”

Lucian Mîndruță are COVID-19: „E rău. Și anume, foarte rău.”

Omul de televiziune Lucian Mîndruță a anunțat, printr-un mesaj pe Facebook, că s-a infectat cu SARS-CoV2. De asemenea, Mîndruță subliniază faptul că se simte destul de rău. El a dorit să facă acest anunț pentru a-și motiva absența, timp de 5 zile, de la orice activitate.

Lucian Mîndruță are COVID-19: „E rău. Și anume, foarte rău.”

„Dragilor, sunt absent motivat vreo 5 zile minim de la orice. Am Covid. E rău. Și anume, foarte rău. Vă mai țin la curent”, a scris Lucian Mîndruță pe pagina lui de Facebook. Omul de televiziune nu a mai avut COVID-19 până acum, însă soția lui, da. La acea vreme, toată familia a intrat în izolare la domiciliu.

Prima zi cu Covid în casă: ne-am stabilit fiecare sfere de influenţă, eu, soţia şi copilul cel mic. Fiecare are camera lui, care e Pământul Strămoşesc. Apoi mai exista sufrageria, ne-revendicată oficial de cineva, dar în care fiecare vrea să petrecă câte o mini-vacanţă de la izolarea proprie. E un fel de Grecia, să zicem.

Toaleta se foloseşte pe rând şi la distanţă: ea e ca un fel de Elveţie, teren neutru. Acolo ne tinem… mă rog, nu banii…) Iar bucataria e Ucraina: toata lumea se visează Putin şi o invadează din când în când, doar ca să se retraga dezamăgit de conţinutul frigiderului (căci nu mai putem merge la Mega).

Uşa la intrare e Schengenul, la care visam, dar încă nu avem voie de la DSP! Şi Între timp ne uităm când în teste, când în calendar. Cum făceam înainte cu social media! Urmăriţi-mă pentru noi metafore legate de viaţa în carantină”, scria Lucian Mîndruță, după ce soția lui fusese depistată pozitiv cu COVID-19.

În total, miercuri au fost raportate 366 de cazuri noi de COVID-19 înregistrate în ultimele 24 de ore, cu 38 mai puţin faţă de ziua anterioară. Totodată, Municipiul Bucureşti se află, miercuri, pe primul loc în topul negativ al judeţelor cu cele mai multe cazuri noi de infectări cu noul coronavirus. Locul II este ocupat de judeţul Cluj, iar pe locul al III-lea se află Braşov.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: