Redactia.ro
Home » Știri » Lucian Mîndruţă o ironizează din nou pe Olivia Steer, cu toate că pretinde că sunt prieteni: „Trebuie să se chinuie să găsească o conspiraţie nouă până la prânz măcar, că aşteaptă publicul”

Lucian Mîndruţă o ironizează din nou pe Olivia Steer, cu toate că pretinde că sunt prieteni: „Trebuie să se chinuie să găsească o conspiraţie nouă până la prânz măcar, că aşteaptă publicul”

GALERIE FOTO (2) Lucian Mîndruţă o ironizează din nou pe Olivia Steer, cu toate că pretinde că sunt prieteni: „Trebuie să se chinuie să găsească o conspiraţie nouă până la prânz măcar, că aşteaptă publicul”
Lucian Mîndruţă o ironizează din nou pe Olivia Steer, cu toate că pretinde că sunt prieteni. Iată detaliile!

Lucian Mîndruţă o ironizează din nou pe Olivia Steer, cu toate că pretinde că sunt prieteni

Olivia Steer a provocat din nou controverse pe rețelele sociale, afirmând că „liniile albe” lăsate de avioane pe cer ascund ceva sinistru. Lucian Mîndruță, „criticul ei” în mod obișnuit, nu a întârziat să o ironizeze.

Ideile conspiraționiste ale Oliviei Steer nu mai surprind pe nimeni, deoarece ea revine adesea asupra acelorași subiecte, cum ar fi vaccinurile sau medicamentele, pe care le consideră dăunătoare etc…

Cu toate acestea, este remarcabil faptul că, în ciuda declarației că este prieten de familie cu Olivia Steer și soțul ei, Andi Moisescu, Lucian Mîndruță nu se oprește din a o ironiza atunci când „conspirațiile” acesteia surpind în mediul public.

Acest scenariu s-a repetat și luni, atunci când Olivia Steer a lansat o nouă teorie cu privire la „liniile albe” de pe cerul Capitalei, într-o zi foarte senină:

„Și eu mi-am pus problema ca dârele albe din urma avioanelor ar fi fum de motor. Poate că am și crezut, pînă am filmat o astfel de aeronavă, aflată în zbor, care brusc n-a mai emis ‘fum’ de ‘motor’, ba chiar și-a continuat drumul drept, cam jumătate de cer, până când, ca la un semn, a început iar să împroaște o dâră groasă și lătăreață, ca o pâclă.

Deci nu era ‘fum de motor’, ci cu totul altceva. Ce? Nu știu.

Apoi, am observat că astfel de dâre apar NUMAI deasupra aglomerărilor urbane, deasupra pârtiilor de ski sau deasupra litoralului, niciodată între două stațiuni montane sau în largul mării. Și am presupus, iar, că ar fi fost o risipă nejustificată de substanțe, care au un scop precis, și care nu își îndeplinesc misiunea decât sprayate deasupra locațiilor populate de oameni, dinainte știute și targetate.

Apoi, am observat că dintre toți prietenii mei, care au ieșit, într-o iarnă, mai demult, pe pârtie, la ski, și au inspirat ‘aer curat de munte’, într-o zi cu brazde nesfârșite pe cer, numai eu, care am rămas în camera de hotel, să citesc, nu m-am îmbolnăvit de ‘enteroviroză’, cu stări febrile, de greață, cu vomă, dureri de cap și de stomac. Și nici n-am ‘luat’ de la ei, în ciuda nedistanțării sociale pe care mi-am asumat-o, ca să ajut.

De atunci, am mai surprins de multe ori aceeași situație stranie, filmând de fiecare dată jeturile cu substanțe albicioase persistente și comparându-le cu dârele mici, subțiri, ce dispar aproape pe loc, lăsate de avioane tot cu motor, în alte zile, când cerul, în ciuda tuturor aparatelor de zbor, care îl brăzdează, rămâne clar, albastru și senin”, a susținut Steer pe Facebook, stârnind un val de comentarii.

Lucian Mîndruță: „Trebuie să se chinuie să găsească o conspiraţie nouă până la prânz măcar, că aşteaptă publicul”

Așa cum se întâmplă de fiecare dată, una dintre cele mai populare postări, actuale, de pe pagina de Facebook a lui Lucian Mîndruță este cea în care Olivia Steer este ironizată:

„În fiecare dimineață de luni mă întreb dacă și Oliviei Steer îi e la fel de greu să se apuce de treabă.

Și după aia mă apucă un pic de compasiune: păi eu știu ce am de făcut. Ea în schimb trebuie să se chinuie să găsească un pericol, o spaimă, o plantă, o conspirație nouă până la prânz măcar, că așteaptă publicul…”, a scris Lucian Mîndruță pe Facebook.

Este interesant să observăm că acum aproximativ opt ani, Mîndruţă mărturisea că are o relație de prietenie strânsă cu Olivia Steer și Andi Moisescu, însă starea actuală a relațiilor lor rămâne necunoscută.

„Sunt cu inima frântă, căci familia Moisescu – Steer îmi este prietenă. Dar, cred că atunci când faci afirmaţii că ceaiul de coadă şoricelului vindecă accidentele cerebrale ar trebui să ai un studiu în acest sens.

Eu îi înţeleg drama personală Oliviei, căci nu ştiu ce aş fi făcut în situaţia ei. Copiii mei sunt vaccinaţi, pentru că eu înţeleg ştiinţa din spatele vaccinului.

Eu mi-am vaccinat fata cu vaccinul HPV înainte că el să fie oferit gratuit, pentru că noi nu am vrut să aşteptăm până era pus la dispoziţie”, a explicat Mîndruță la Antena Stars în 2015.

Sursa foto: romaniatv.net

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: