Redactia.ro
Home » Monden » Lucian Viziru, la un pas de infarct? Actorul este internat în spitalul Floreasca

Lucian Viziru, la un pas de infarct? Actorul este internat în spitalul Floreasca

GALERIE FOTO (3)

Întors în țară pentru a se reuni cu soția, dar și cu familia lui extinsă, Lucian Viziru a avut parte de un eveniment nefericit chiar în noaptea dintre ani. Actorul a acuzat stări de rău, care indicau un infarct. Iată cum se simte acum, după ce a fost internat de urgență la Spitalul Floreasca din Capitală.

Lucian Viziru, suspect de infarct de Revelion

Lucian Viziru a povestit într-un video urcat pe canalul lui de Youtube că se află internat la Spitalul Floreasca. În ziua de 31 decembrie 2021, actorul ar fi simțit dureri puternice în piept, care coborau spre mâna stângă. Și cum acestea indicau un infarct, Lucian a chemat de urgență ambulanța. „Eu sunt în momentul ăsta în spital. Sunt aici de pe 31 decembrie 2021. Revelionul l-am făcut aici. Da, sunt un norocos. Inițial s-a crezut că am făcut infarct. Am avut dureri mari în capul pieptului. Durerea se ducea jos spre brațul stâng.”, povestește Lucian Viziru.

A fost ținut 3 zile la Terapie Intensivă

Și deși analizele inițiale nu au confirmat diagnosticul, starea de sănătate a actorului nu s-a ameliorat suficient. Ba mai mult, medicii l-au ținut timp de 3 zile la Terapie Intensivă pentru a-i face diverse teste. Actorul a mai povestit că în toate aceste zile s-a confruntat cu atacuri de panică și cu palpitații, ceea ce le-a îngreunat munca medicilor de a pune un diagnostic corect.

Lucian Viziru (45 de ani) spune că, momentan, îi este administrat un tratament și că se ia în calcul eliberarea lui din spital în zilele următoare. „Astăzi am fost mutat din salonul de Terapie Intensivă înapoi în salonul ăsta, unde am ajuns în prima zi. Sper să reușesc să plec mâine acasă. E bine în Spitalul Floreasca. M-au tratat frumos. Ieri și alaltăieri nu am avut voie să mă mișc din pat”, a povestit actorul pe contul său personal de Youtube.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: