Redactia.ro
Home » Monden » Lucian Viziru, prima apariție la televizor după mutarea din Germania. Declarații despre problemele sale de sănătate

Lucian Viziru, prima apariție la televizor după mutarea din Germania. Declarații despre problemele sale de sănătate

Pentru Lucian Viziru, ultimele luni au fost o perioadă destul de agitată, mai ales că a decis să se mute din Germania în România. A avut parte de mult stres, iar firea lui anxioasă nu l-a ajutat deloc. După Crăciun, a ajuns de urgență la spital, unde a petrecut și Anul Nou. Acum a fost externat, așa că a apărut pentru prima oară după mult timp într-o emisiune de televiziune.

Lucian Viziru, prima apariție la televizor după mutarea din Germania. Declarații despre problemele sale de sănătate

Lucian Viziru se numără printre actorii care la începutul anilor 2000 erau foarte iubiți de publicul din România. A jucat în diferite seriale și telenovele românești, însă cariera de actor nu a mai fost potrivită pentru el. Alături de soția sa, a luat decizia să se mute în Germania, unde a locuit până la sfârșitul anului 2021.

Decizia fostului actor de a se întoarce acasă după atât de mult timp a fost una neașteptată, mai ales că reușise să-și construiască peste hotare o viață liniștită. Sfârșitul de an a reprezentat o perioadă destul de agitată pentru el, iar stresul provocat de mutarea în România a avut efecte destul de grave asupra organismului său. La acestea s-au adăugat și excesele din perioada Crăciunului, iar Lucian a avut nevoie de îngrijiri medicale.

A ajuns de urgență la spital, unde simptomele pe care le avea indicau un infarct. Medicii l-au ținut sub observație câteva zile, iar el și-a petrecut Revelion departe de cei dragi, la Terapie Intensivă. Despre această experiență a vorbit la emisiunea lui Cătălin Măruță, unde a fost invitat după o lungă perioadă de absență de la televizor.

„Am avut dureri în capul pieptului. M-am culcat, m-am ridicat. Apoi au început dureri puternice în capul pieptului. Durerea se ducea undeva pe braț, în stânga jos. Ulterior, am aflat că ăsta este semn de infarct. M-am dus la Urgențe, unde am fost tratat foarte bine. În momentul în care niște enzime au ieșit pozitive, am zis că e groasă. La spital au început atacurile de panică. Eu sunt și mai panicos din fire. În a treia noapte am dormit foarte greu. Mi-era frică să adorm. Înainte de Sărbători am mâncat ca porcul, am băut ca porcul. Stresul cu mutatul din Germania în România nu a fost ușor”, a spus Lucian Viziru.

Medicii nu i-au dat încă un diagnostic

Chiar dacă a fost externat și acum se simte mai bine, Lucian nu a scăpat încă de grijile legate de starea sa de sănătate. Urmează cu strictețe un tratament indicat de medici și este și foarte atent la ceea ce mănâncă. Încă nu știe ce anume i-a provocat starea de rău, însă va continua investigațiile în acest sens până va afla ce i s-a întâmplat, de fapt.

„Nu știu nici eu care este verdictul. Se poate să fi fost infarct, o miocardită, o angină vaso-spasmo… ceva acolo. Acum am tratament. Inima mea arată bine. M-au ținut sub supraveghere. Mi-au făcut ecografii, m-au înțepat peste tot. S-au ocupat oamenii foarte bine. Mi-au zis că trebuie să am grijă ce beau, ce mănânc”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: