Redactia.ro
Home » Monden » Lucian Viziru revine în România. De ce a renunțat la Germania și ce planuri are acum

Lucian Viziru revine în România. De ce a renunțat la Germania și ce planuri are acum

Lucian Viziru, taxat pentru că folosește Tik-Tok

După o perioadă petrecută în Germania, unde s-a dedicat antrenoratului de tenis, Lucian Viziru a decis să revină definitiv în România. Actorul a explicat că pandemia a avut un impact major asupra activității sale, iar în ultima perioadă s-a simțit plafonat și dorea noi provocări. Acum, Viziru este implicat în mai multe proiecte artistice, inclusiv în serialul „Clanul”, și joacă în filmul „Candidatul perfect”, semn că dorește să-și relanseze cariera în actorie.

Anii din Germania și decizia de a reveni în țară

Lucian Viziru și-a început aventura în Germania cu scopul de a oferi fiului său un viitor mai bun și de a-și construi o carieră în domeniul sportului. În calitate de antrenor de tenis, a acumulat experiență și s-a adaptat la un stil de viață diferit, însă dificultățile generate de pandemie au schimbat perspectivele asupra viitorului. Antrenamentele și activitățile sportive au fost limitate, lucru care l-a făcut să realizeze că se plafona în cariera sa.

În acest context, Lucian a decis că e momentul să revină în România, mai aproape de familie și de industria artistică în care s-a consacrat inițial. Actorul a mărturisit că revenirea la actorie a fost întotdeauna o dorință și că acum a găsit momentul oportun pentru a face această tranziție.

Reintegrarea în industria de divertisment

După întoarcerea în România, Lucian Viziru s-a implicat activ în noi proiecte cinematografice și de televiziune. Actorul a fost distribuit în serialul „Clanul”, unde și-a redescoperit pasiunea pentru film și teatru. Acest proiect reprezintă o șansă de a reînnoda legătura cu publicul român și de a-și reconstrui cariera într-un domeniu care l-a consacrat.

De asemenea, Viziru joacă într-un film nou, intitulat „Candidatul perfect”, un proiect care i-a oferit ocazia de a explora noi fațete ale actoriei și de a contribui la producții autohtone importante. Aceste roluri marchează o întoarcere cu succes în lumea artistică și sunt dovada că schimbările pe care le-a făcut în viața sa au fost bine gândite.

Planuri de viitor și adaptarea la noul context

Deși și-a încheiat capitolul german, Lucian Viziru este optimist cu privire la viitorul său în România. Actorul și-a exprimat intenția de a rămâne implicat în proiecte artistice variate și de a se dedica pe deplin carierei sale de acum înainte.

Totodată, el a menționat că nu mai are legături cu Germania și că este complet concentrat pe oportunitățile pe care le oferă industria de divertisment din România. Viziru consideră că, în ciuda obstacolelor întâmpinate, decizia de a reveni în țară a fost una potrivită, oferindu-i noi oportunități și perspective în cariera sa.

adsmedia.ro - Ad Network
O lovitură zdrobitoare contra ciupercii!
Sunteți sigur de sănătate dvs.? Verificați-vă simptomele!
In loc sa il inlocuiesc, m-am schimbat cu el!
Imi pare foarte rau ca am aflat atat de tarziu despre crema asta. Adio Varicele!
Ca să tratați diabetul, trebuie să...
Minus 15 kg pe lună + stop efect
Etichete: