Redactia.ro
Home » Monden » Lucrul pe care Regina Camilla nu îl voia știut de public. Cum o poreclesc nepoții

Lucrul pe care Regina Camilla nu îl voia știut de public. Cum o poreclesc nepoții

Regina Camilla, membră a Familiei Regale britanice, a primit o poreclă amuzantă și neobișnuită din partea nepoților săi vitregi, Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis. Aceasta este doar una dintre numeroasele porecle care circulă în cadrul Familiei Regale, demonstrând că în intimitatea lor, protocolul strict este adesea înlocuit de afecțiune și umor.

Porecla specială primită de Regina Camilla

Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis au decis să o numească pe Regina Camilla „GaGa”, o poreclă inspirată de faimoasa artistă Lady Gaga. Aceasta poreclă reflectă atât afecțiunea copiilor față de bunica lor vitregă, cât și un strop de ingeniozitate și umor. Se pare că această poreclă a fost bine primită de Regina Camilla, care chiar a făcut o glumă legată de acest subiect cu Lady Gaga în timpul unui eveniment din 2016.

Poreclele sunt o tradiție în Familia Regală britanică, unde membrii familiei își oferă apelative amuzante și afectuoase, arătând astfel legăturile strânse dintre ei. Aceste porecle sunt adesea folosite în cercurile private și reprezintă o modalitate de a păstra o atmosferă relaxată și familială, în ciuda protocolului regal strict.

Alte porecle în Familia Regală

Regina Camilla nu este singura membră a Familiei Regale care a primit o poreclă specială. Fostul monarh, Regina Elisabeta a II-a, era numită „Gan-Gan” de către Prințul George atunci când era doar un copil. Acest apelativ dulce și jucăuș reflecta afecțiunea și relația apropiată dintre strănepotul său și Regina Elisabeta.

De asemenea, Regele Charles, tatăl lui William și Harry, este cunoscut în familie sub porecla de „Bunicul Wales”, un titlu care combină rolul său familial cu titulatura sa oficială. Aceste porecle arată o latură umană și intimă a Familiei Regale, care rareori este văzută în public.

Impactul poreclelor asupra imaginii publice

Poreclele din cadrul Familiei Regale nu doar că aduc un zâmbet pe buze celor care le aud, dar și umanizează membrii familiei în ochii publicului. Aceste apelative arată că, dincolo de titlurile și responsabilitățile lor oficiale, membrii Familiei Regale sunt și ei oameni cu relații familiare normale, pline de afecțiune și umor.

Utilizarea poreclelor poate ajuta, de asemenea, la crearea unei imagini mai accesibile și mai simpatice pentru membrii Familiei Regale. Într-o perioadă în care monarhiile din întreaga lume sunt supuse unei atenții sporite și unei critici publice, astfel de detalii personale pot contribui la consolidarea legăturii dintre regalitate și popor.

Porecla „GaGa” primită de Regina Camilla este un exemplu perfect al modului în care nepoții pot aduce o notă de veselie și iubire în viața membrilor familiei. Este, de asemenea, un exemplu al modului în care Familia Regală reușește să păstreze o atmosferă familială caldă și relaxată, în ciuda responsabilităților și a așteptărilor publicului.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: