Redactia.ro
Home » Știri » Ludovic Orban nu este infectat nu coronavirus. Prim-ministrul va ieși din izolare

Ludovic Orban nu este infectat nu coronavirus. Prim-ministrul va ieși din izolare

GALERIE FOTO (2) Orban testat 2

Prim-ministrul a primit rezultatul celui de-al doilea test pentru coronavirus, iar acesta este negativ. Așadar, Orban a precizat că va ieși din izolare și își va relua activitatea la Guvern.

Conform Grupului de Comunicare Strategică, prim ministrul României, Ludovic Orban a fost testat negativ pentru coronavirus. De asemenea, și ceilalți membri ai Guvernului au primit rezultatele testelor, iar toate au fost negative.

Ludovic Orban a fost testat negativ pentru coronavirus

Orban a efectuat pe data de 13 martie primul test pentru COVID-19, iar rezultatul a fost negativ. Luni, 23 martie a efectuat cel de-al doilea test, iar rezultatele au fost publicate în această dimineață de către Grupul de Comunicare Strategică.

Rezultatul premierului a fost negativ, motiv pentru care acesta va ieși din izolare și se va întoarce la Palatul Victoria.

Premierul a avut contact cu Vergil Chițac

În cadrul reuniunii Biroului Politic Național al PNL din data de 9 martie 2020, Ludovic Orban și ceilalți membri ai partidului au avut contact direct cu senatorul Vergil Chiațc, diagnosticat cu coronavirus.

După ce senatorul Chițac a fost internat la spital, prim-ministrul României a decis să se izoleze timp de 14 zile la Vila Lac, iar ulterior efectuând primul test pentru coronavirus care a ieșit negativ.

„Premierul Ludovic Orban, precum și membri ai Guvernului, au primit rezultatul testului pentru noul coronavirus (COVID-19), acesta fiind unul negativ.

În urma acestui rezultat negativ, premierul a epuizat regimul de izolare de 14 zile și își va relua activitatea curentă la Palatul Victoria. În același sens vor proceda și ceilalți membri ai Guvernului care s-au aflat în perioada de izolare”, a transmis Grupul de Comunicare Strategică.

Deputat PNL, infectat cu coronavirus

Deputatul PNL, Lucian Heiuș, primarul Devei, Florin Oancea și administratorul public Adrian David Nicolae au fost confirmați cu noul virus după ce au avut contat cu senatorul Vergil Chițac. Ulterior, cei trei au fost declarați vindecați și externați din spital.

De asemenea, procurorii secției de urmărire penală și criminalistică din Parchetul General s-au sesizat cu privire la săvârșirea infracțiunii de zăădărnicirea combaterii bolilor în cauza în ceea ce îl privește pe Chițac, după ce a intrat în contact cu o persoană infectată cu coronavirus.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: