Redactia.ro
Home » Știri » Ludovic Orban pune piciorul în prag. Ce le va interzice românilor?

Ludovic Orban pune piciorul în prag. Ce le va interzice românilor?

Ludovic Orban pune piciorul în prag

Premierul României a făcut un anunț important care prevede noi restricții. Ludovic Orban a declarat că va propune interzicerea evenimentelor private, deoarece oamenii nu vor să respecte restricțiile impuse de autorități, și anume purtarea măștilor de protecție și păstrarea distanței sociale.

Ludovic Orban pune piciorul în prag. Ce le va interzice românilor?

Premierul Ludovic Orban a făcut luni un anunț important referitor pentru români. Acesta a declarat că va propune sistarea evenimentelor private, deoarece oamenii nu respectă măsurile luate de autorități. ”Eu voi propune sistarea evenimentelor private, este clar că sunt focare de covid-19. Am putea reveni la vechiul sistem cu organizarea evenimentelor cu maxim 20 de persoane, însă vedeți că mulți dintre organizatori nu respectă aceste reguli”, a spus Orban.

De asemenea, premierul a declarat că anumite voci mai radicale vor interzicerea totală a evenimentelor private. Așadar, în următoarele zile, Guvernul va elabora o nouă decizie pentru prelungirea stării de alertă, pe baza căreia se vor emite noi restricții.

Premierul României, apel către cetățeni

Totodată, Orban a transmis un mesaj către toți românii. Premierul le cere acestora să nu mai participe la evenimente private sau nunți, pentru că acestea sunt cele mai periculoase locuri în care virusul se răspândește foarte repede. ”Le recomand oamenilor să nu se mai ducă la nunți. Am văzut evenimente, nunți de 300 sau 350 de oameni, unde nu se respecta nicio regulă. Este esențial să respectăm regulile, masca, distanțarea. Din păcate, încă mai sunt oameni care nu respectă regulile.”, a spus Ludovic Orban.

Ludovic Orban a vorbit și despre pacienții infectați cu coronavirus asimptomatici. Conform acestuia, Guvernul va analiza o lege astfel încât, bolnavii asimptomatici să fie tratați acasă. Această metodă este una facilă, având în vedere că spitalele nu ar mai fi împânzite de oameni bolnavi. „Dacă n-au unde să se izoleze trebuie tratați în spital. Sunt foarte mulți în izolare la domiciliu, preferă acest caz”, a mai spus premierul.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: