Redactia.ro
Home » Monden » Luis Gabriel și Haziran, prima imagine cu fiul lor. Cei doi au dezvăluit chipul micuțului

Luis Gabriel și Haziran, prima imagine cu fiul lor. Cei doi au dezvăluit chipul micuțului

GALERIE FOTO (2) Luis Gabriel și Haziran, prima imagine cu fiul lor.

Luis Gabriel și Haziran, prima imagine cu fiul lor. Cei doi artiști au devenit părinți în urmă cu câteva săptămâni. Haziran a adus pe lume un băiețel perfect sănătos. Deși în urmă cu câteva zile declara că nu o să-i arate chipul fiului ei prea curând, se pare că Luis Gabriel și iubita sa și-au surprins fanii cu o imagine emoționantă. Chipul micuțului a fost dezvăluit.

Luis Gabriel și Haziran, prima imagine cu fiul lor. Cei doi au dezvăluit chipul micuțului

Haziran și Luis Gabriel au devenit părinți în urmă cu câteva săptămâni, iar de atunci au postat numeroase imagini cu fiul lor, dar toate au ascuns chipul micuțului. Ei bine, recent, Haziran a postat o imagine cu chipul bebelușului, iar fanii au rămas surprinși. Cei doi părinti au decis că este timpul ca fanii lor să îl cunoască pe fiul lor. Au postat prima imagine în care i se vede fața și tot corpul. În imagine, Luis Gabriel doarme alături de fiul său, Joseph Luis Tiago.

Fiul lui Haziran si a lui Luis Gabriel
Fiul lui Haziran si a lui Luis Gabriel

Marea comunitate a celor doi a fost în extaz în momentul în care au văzut chipul micuțului. Nu doar fanii au lăsat numeroase comentarii frumoase și felicitări, ci și nume mari din showbiz. Printre acestea s-a numărat și Dodo, care a postat un text emoționant. „Să fie sănătos și norocos. Dumnezeu să vă binecuvânteze oameni minunați. Vă ador!„, este mesajul lăsat de Dodo la postarea lui Luis Gabriel.

Haziran, despre viața de mămică

Haziran și Luis Gabriel fac parte din cupluri cele mai apreciate și îndrăgite din showbiz-ul românesc. Cei doi au devenit părinți în urmă cu câteva săptămâni, iar de atunci viața lor s-a schimbat. Artista a declarat că este de greu la început, dar încearcă să se obișnuiască cu situația, mai ales că fiul său este agitat noaptea. Mama lui Haziran este cea care i-a fost alături încă de la început.

”Cum să mă descurc? Este greu acum la început până mă mai obișnuiesc cu situația, dar am noroc că este cumințel. Nu știu dacă are acum ( n.r. colici), pare puțin agitat noaptea, dar nu de la colici, cred că are nevoie să stea mai mult în brațe, este foarte drăgăstos.Prima dată mama mea l-a schimbat, după care am început eu, ușor, ușor m-am obișnuit și eu și cu scutecul și cu băița, cu toate. La băiță îi place foarte mult, este foarte relaxat. Luis ieri a învățat să îi dea să pape, cu biberonul, eu încerc să-l alăptez, dar îi mai dau și cu biberonul puțin și să învețe în caz de ceva să fie și el acolo pe fază.”, a declarat Haziran, în exclusivitate la Antena Stars.

Artista a declarat că Luis Gabriel se descurcă foarte bine cu creșterea celui mic și l-a învățat să-l schimbe de scutece dar și să-l hrănească. ”Luis ieri a învățat să îi dea să pape, cu biberonul, eu încerc să-l alăptez, dar îi mai dau și cu biberonul puțin și să învețe în caz de ceva să fie și el acolo pe fază. Îl învăț să schimbe și scutece și la băiță.Sincer mă gândeam că va fi mai greu decât este…, dar parcă vin toate de la sine așa, când auzeam… mi se părea o prostie, dar chiar este adevărat aparent. Mai am stări așa de neliniște când nu doarme, dar trebuie să mă obișnuiesc cu toate până la urmă că așa este viața.”, a declarat Haziran la Antena Stars.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: