Redactia.ro
Home » Monden » Luminița Anghel, clipe de groază după ce a fost la un pas de moarte din cauza problemelor de sănătate

Luminița Anghel, clipe de groază după ce a fost la un pas de moarte din cauza problemelor de sănătate

Luminița Anghel a trecut prin momente grele atunci când a fost diagnosticată cu o boală agresivă și a fost la un pas de moarte din cauza acesteia. Cântăreața a vorbit despre experiența neplăcută de acum doi ani.

Luminița Anghel a fost pe muchie de cuțit din cauza trombozei

Luminița Anghel a avut parte de o încercare grea în anul 2019, atunci când a ajuns pe mâinile medicilor și a aflat că suferă de tromboză. Această boală în unele cazuri poate fi fatală, așa cum i-a spus și medicul său. Luminița a dezvăluit faptul că a avut mare noroc că a ajuns pe mâna unor medici buni care au reușit să o pună pe picioare.

Luminița Anghel a povestit faptul că a fost supusă unor tratamente agresive pe bază de injecții și compresii puternice. Artista a declarat că medicul care a tratat-o i-a salvat viața și îi este veșnic recunoscătoare.

O prietenă mi-a spus să mă duc la un control, că poate este un cheag de sânge. Eu am zis că nu se poate și am încercat să anihilez durerea cu tot felul de unguente pentru sportivi. Credeam că va trece. Dispărea, apărea… până într-o noapte, în decembrie 2019, când m-am trezit cu gamba umflată. Nu era vânătă, ci rozalie. Dar m-am trezit de durere din somn și m-am dus la baie și când m-am privit în oglindă… m-am speriat. Era uriaș piciorul. Durerea devenea din ce în ce mai intensă, nu puteam să întind piciorul, am așteptat să se facă lumină afară ca să o sun pe doamna doctor. Mi-a salvat viața un alt doctor, recomandat de ea. Am spus că eu cred în îngeri păzitori. M-am dus la cabinet, am făcut un ecograf și asistenta mi-a dat o rețetă, deoarece doctorul nu se afla în clinică. Eu am vrut să plec și a apărut asistenta: ”Veniți, s-a întors domnul doctor”. Am făcut un tratament foarte agresiv cu injecții, compresii puternice, un ciorap special medical pe care l-am purtat. Pentru că domnul doctor știa că această problemă este letală.„, a povestit Luminița Anghel.

Deși suferea de o afecțiune destul de grava, Luminița Anghel a continuat să meargă la concerte și să își încânte fanii. Lucrul care o măcina din ce în ce mai tare era faptul că medicii i-au spus că s-ar putea să sufere de încă o boală necruțătoare și anume cancer.

Domnul doctor îmi spunea că una dintre cauze ar putea fi un cancer nedepistat în organism. Pentru că erau sărbătorile de iarnă, iar laboratarele erau închise și nu puteam să fac aceste teste ca să vad dacă e un cancer sau nu. Ăsta a fost un motiv pentru care eu am trecut prin sărbătorile de iarnă foarte tristă… pentru că mă gândeam… dacă pe 7 ianuarie o să aflu că am stabilit undeva un astfel de diagnostic.„, a mai spus Luminița Anghel.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: