Redactia.ro
Home » Știri » Luminița are 13 ani și a fost dată dispărută. Cine a văzut-o este rugat să sune la 112

Luminița are 13 ani și a fost dată dispărută. Cine a văzut-o este rugat să sune la 112

Luminița a fost dată dispărută.

Comunitatea din județul Neamț este în alertă după dispariția îngrijorătoare a unei tinere de 13 ani, Luminița Elena Bîrsan, care nu a mai fost văzută de familie de două zile. Ultima dată, Luminița a fost observată culegând flori la marginea unei păduri, un detaliu care a declanșat îngrijorarea și a mobilizat forțele de ordine în căutarea ei.

Minora nu a mai fost văzută de joi

Dispariția Luminiței a fost raportată oficial sâmbătă, 30 martie 2024, de către familie, dar minora nu a mai fost văzută de joi, 28 martie 2024, moment în care a plecat să păzească animalele pe câmp. Eforturile de căutare au început imediat, implicând polițiști, pompieri și voluntari din zonă, toți fiind determinați să o găsească pe Luminița cât mai repede posibil.

Familia și apropiații sunt profund îngrijorați și fac apel la oricine ar putea avea informații despre locația Luminiței să contacteze imediat autoritățile. Orice informație, oricât de nesemnificativă ar părea, poate fi crucială în găsirea fetei și în asigurarea întoarcerii ei în siguranță acasă.

Cum arată Luminița Elena Bîrsan

Luminița Elena Bîrsan este descrisă ca având o înălțime medie, păr brunet și ochi căprui. În ziua dispariției, se crede că purta o bluză de culoare deschisă și pantaloni de trening. Comunitatea este rugată să fie vigilentă și să raporteze orice indiciu care ar putea ajuta la găsirea ei.

Autoritățile subliniază importanța apelului la numărul de urgență 112 în cazul în care cineva deține informații legate de Luminița. Timpul este esențial în astfel de situații, iar cooperarea cetățenilor poate face diferența în eforturile de căutare.

Comunitatea locală este îndemnată să se unească și să sprijine căutările, păstrând în același timp speranța că Luminița va fi găsită sănătoasă și teafără. Până în acest moment, eforturile de căutare continuă, autoritățile fiind pe deplin mobilizate pentru a aduce fata înapoi acasă, în siguranță.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: