Redactia.ro
Home » Știri » O nouă tragedie pe râul Prut: Căutări intense pentru un copil dispărut. Un vecin a descoperit telefonul și hainele acestuia pe mal

O nouă tragedie pe râul Prut: Căutări intense pentru un copil dispărut. Un vecin a descoperit telefonul și hainele acestuia pe mal

O nouă tragedie pe râul Prut: Căutări intense pentru un copil dispărut. Un vecin a descoperit telefonul și hainele acestuia pe mal

O nouă tragedie pe râul Prut! Au loc căutări intense pentru un copil dispărut.Un vecin a descoperit telefonul și hainele acestuia pe mal. Iată detaliile!

O nouă tragedie pe râul Prut

O situație deosebit de tristă se desfășoară pe malurile râului Prut, unde pompierii sunt implicați într-o misiune de căutare a unui copil dat dispărut. Un vecin a descoperit telefonul și hainele acestuia pe mal și a sunat imediat la numărul de urgență 112 pentru a solicita ajutor.

Ce spun autoritățile

Echipajele de pompieri din cadrul Gărzii de Intervenție Ștefănești, echipate cu două autospeciale, inclusiv o barcă, s-au deplasat rapid la fața locului și au început operațiunile de căutare. Eforturile sunt intense și în plină desfășurare. Această tragedie vine la doar o lună după ce alte două persoane și-au pierdut viața în apele râului Prut.

„Pompierii botoșăneni au fost solicitați să intervină pentru căutarea unui tânăr de 16 ani care a dispărut în apele râului Prut. Un localnic i-a găsit lucrurile pe mal şi a sunat la 112 pentru ajutor.

La faţa locului s-au deplasat pompierii din cadrul Gărzii de Intervenție Ștefănești, cu două autospeciale, printre care şi o barcă. Căutările sunt în plină desfășurare. În ultima lună, tot în râul Prut, şi-au pierdut viaţa alte două persoane. 

Ultima tragedie a avut loc chiar vineri seară, atunci când un minor de 14 ani a murit”, a declarat Dorina Lupu, purtător de cuvânt ISU Botoşani, relatează Antena 3 CNN.

Sursa foto: Captură ecran Antena 3 CNN

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: