Redactia.ro
Home » Monden » Lună de miere de vis pentru Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil. Unde au plecat cei doi imediat după nuntă

Lună de miere de vis pentru Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil. Unde au plecat cei doi imediat după nuntă

GALERIE FOTO (7)

După o nuntă de vis, în care strălucirea lor a eclipsat totul în jur, Gabriela și Dani Oțil au ales să înceapă călătoria lor în viața de cuplu cu o escapadă romantică. Cei doi îndrăgostiți au decis că este momentul să-și petreacă luna de miere într-o destinație de vis, departe de agitația cotidiană și înconjurată de frumusețea naturii. După bucuria nuntii, cei doi miri au dorit să continue să-și creeze amintiri de neuitat într-un cadru absolut idilic.

În urma unei nunți ce a fost la fel de frumoasă și strălucitoare precum visul lor, Gabriela și Dani Oțil au decis să-și continue povestea într-un cadru mai liniștit și intim. Cuplul celebru a ales Grecia drept destinația perfectă pentru luna lor de miere. Insulele grecești și plajele cu nisip fin au întotdeauna o atracție specială asupra îndrăgostiților, iar Gabriela și Dani nu fac excepție.

Lună de miere de neuitat pentru Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu

Ajunși pe meleaguri grecești, cei doi se pot bucura de marea limpede și de apusurile spectaculoase de soare. Pe lângă peisajele idilice, Grecia oferă o gamă variată de experiențe culturale, gastronomice și relaxante. Gabriela Oțil a împărtășit cu fani de pe rețelele de socializare dorința ei de a se relaxa și a se odihni, în timp ce se bucură de frumusețile naturii și de momentele intime alături de soțul său.

După o nuntă desăvârșită, cuplul Oțil a ales să se îndepărteze pentru o perioadă de responsabilități și rutină, pentru a se bucura de momente prețioase și de intimitate. Alegând să-și petreacă luna de miere în Grecia, cei doi au optat pentru un cadru romantic și plin de semnificații pentru a-și continua povestea lor de dragoste. După luna de miere, cei doi se vor întoarce cu amintiri de neuitat și cu inimile pline de fericire pentru a începe o nouă etapă a vieții lor.

”Deci pe vremuri când ajungeam într-o locație din asta superbă, suntem în Grecia, nu știam cum să mă schimb mai repede și să mergem să vizităm, să facem multe lucruri. Acum, după toată perioada asta super agitată, așa intensă și destul de grea tot ce vrei este să dormi.

Eu i-am spus lui Dani că nu fac nimic altceva și am dormit amândoi de nu am știut pe ce planetă suntem. Cred că aș fi putut să dormim până mâine dimineață dar am zis totuși să ne trezim să mâncăm ceva”, a spus Gabriela Oțil pe rețelele de socializare.

Gabriela și Dani Oțil și-au pierdut bagajele

Cu toate că așteptările erau mari, nu totul a decurs perfect pentru Gabriela și Dani Oțil încă de la începutul lunii lor de miere. Bagajele lor au ajuns să fie de negăsit în aeroport, punând un mic obstacol în fața perechii fericite. Cu toate acestea, spiritul lor pozitiv și umorul au rămas neclintite.

Cei doi au luat situația în glumă, declarând că vor sta dezbrăcați, admirând peisajele frumoase ale Greciei. Acest optimism și abordare plină de zâmbet încă o dată demonstrează că dragostea și bucuria sunt elementele centrale ale poveștii lor.

”Știți ce este bine? Noi am ajuns în vacanță, dar bagajele noastre nu. O să stăm dezbrăcați, tot este luna de miere”, a mai spus Gabriela Oțil.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: