Redactia.ro
Home » Știri » Lupul, paznic la oi! Un polițist ambala dulciuri cu droguri în „Fabrica de vise” de la Iaşi

Lupul, paznic la oi! Un polițist ambala dulciuri cu droguri în „Fabrica de vise” de la Iaşi

Caz incredibil la Iaşi! Un poliţist de la IPJ Iaşi a fost reţinut de DIICOT în dosarul care vizează o grupare care comercializa dispozitive de vapat şi dulciuri cu substanțe cu efecte psihoactive.

În total, 28 de persoane au fost reţinute în acest dosar, printre care un psiholog și un cetăţean canadian, acționar majoritar al fabricii din judeţul Iaşi.

Poliţistul ieşean a fost reţinut

Confor unui comunicat al PJ Iaşi, agentul a fost reţinut.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Iaşi se delimitează ferm de orice activitate care nu este în concordanţă cu legea. Indiferent de calitatea persoanei care încalcă prevederile legale, se vor lua toate măsurile prevăzute de lege.

Susţinem toate activităţile specifice procedurilor penale şi avem ca deziderat funcţionarea sistemului doar cu poliţişti integri şi profesionişti”, se mai arată în comunicatul Poliţiei judeţului Iaşi.

Poliţist drogat, pe motocicletă

O nouă surpriză neplăcută în rândul angajaţilor din Ministerul Afacerilor Interne. Alt poliţist a fost găsit drogat, deplasându-se pe drumurile publice cu motocicleta.

Este vorba despre un tânăr de 23 de ani, din județul Argeș, care lucrează ca polițist în cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vaslui. El a fost depistat în timp ce conducea o motocicletă pe drumul naţional DN 15D, aflându-se sub influenţa drogurilor.

Şi-au verificat propriul coleg

Acest episod şocant s-a petrecut luni, 18 septembrie, la ora 13,35, pe raza comunei Ştefan cel Mare, când în cadrul unei acţiuni pe linia depistării conducătorilor de autovehicule care conduc în timp ce se află sub influenţa substanţelor psihoactive, poliţiştii Serviciului Rutier Vaslui l-au verificat pe colegul lor, care conducea o motocicletă, înmatriculată provizoriu în municipiul Bucureşti.

Tânărul a ieșit pozitiv la două dintre ele și i s-au luat și probe biologice pentru a se stabili cu certitudine rezultatul testului.

„În urma testării cu aparatul drugtest, a fost înregistrat rezultat pozitiv la două substanţe psihoactive. Ulterior, conducătorul de motocicletă a fost condus la Serviciul Judeţean de Medicină Legală, în vederea recoltării de probe biologice pentru stabilirea prezenţei în organism a substanţelor psihoactive.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe, urmând a fi efectuate cercetări sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui”, precizează comunicatul de presă transmis de IPJ Vaslui.

Poliţistul este cercetat disciplinar

Ce se întâmplă acum cu agentul drogat? Poliţistul este cercetat disciplinar, urmând ca la finalizarea verificărilor să fie luate măsurile necesare.

Surprinzător, dar agentul respectiv nu a fost suspendat și continuă să meargă la serviciu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: