Redactia.ro
Home » TV » Mădălin Ionescu a trecut de partea celor care nu au încredere în testele COVID. Ce a declarat prezentatorul

Mădălin Ionescu a trecut de partea celor care nu au încredere în testele COVID. Ce a declarat prezentatorul

Mădălin Ionescu s-a alăturat persoanelor care nu cred în existența virusului. Prezentatorul TV se arată sceptic cu privire la pandemie și LA situația în care se află România. 

Ce a declarat prezentatorul TV

Prezentatorul TV a declarat pentru Ciao.ro că “în spatele unui virus real există o mega afacere, iar unii decidenți medicali și politruci de pretutindeni au călcat peste cadavre la propriu pentru a ne impune o situație care e departe de realitatea științifică și medicală”.

Întrebat despre părerea pe care o are cu privire la coronavirus, Mădălin Ionescu a declarat că oamenii nu sunt conștienți de formele pandemiei și de proporția acestui tragic eveniment.

,,Mulți oameni nu par să perceapă adevărata dimensiune a dramei sau tragediei prin care trecem în acest moment, iar eu nu am cum să dezvolt aici o serie de aspecte care au precedat declanșarea artificială a actualei crize. Pot să vă spun că unii din principalii decidenți medicali la nivel internațional au mai fost implicați într-o tentativă de declanșare a unei pandemii acum aproape 12 ani, o dată cu “gripa porcină”. Atunci povestea s-a stins lamentabil pentru ei, deși anunțaseră milioane de morți, iar milioane de doze de vaccin produse și achiziționate de diverse guverne au putrezit la propriu,  nemaifiind administrate”, a mai spus, printre altele, prezentatorul TV.

Mădălin Ionescu a precizat în cadrul inetrviului pentru sursa citată că există suspiciuni conform cărora actuala criză a fost pregătită până în cele mai mici detalii de cei care dețin puterea. Prezentatorul este de părere că motivul din spatele acestui lucru este atât o oarecare reconfigurare socială și politică de proporții, cât și obținerea unor beneficii ale lanțurilor farmaceutice internaționale. Prezentatorul de la Kanal D a mai adăugat că aceste date sunt reale și pot fi verificate de oricine își dorește să afle mai multe despre contextul pandemic.

Astfel, prezentatorul este de părere că sunt implicate ,,suprastructuri statale”.

,,Șeful Institutului de boli infecțioase din SUA, Anthony Faucci, unul din liderii mondiali în așa-numita operațiune de combatere a răspândirii noului coronavirus,  nu este străin de Wuhan, institutul pe care-l păstorește finanțând  chiar un experiment chinezesc care a produs în 2015 un rezultat foarte asemănător cu povestea actualului virus. Doctorul Drosten, șeful institutului  “Robert Koch”,  echivalentul german al Centrelor pentru “Controlul și Prevenirea Bolilor  din SUA”, a impus actuala formulă a testelor RT PCR, deși acestea nu pot depista nicio infecție, fapt precizat de o mulțime de savanți de talie mondială. El are prieteni care produc aceste teste și le vând în toată lumea”, a adăugat prezentatorul TV.

Mădălin Ionescu a afirmat că nu are încredere în testele COVID, fiind de părere că aceste teste nu fac diferența între viruși gripali și coronavius. Mai mult, prezentatorul a declarat că mulți oameni cu gripe sezoniere, au fost internați, astfel, alături de cei care au coronavirus.

,,Tratamentele sunt relativ asemănătoare, chiar dacă în cazul COVID 19 sunt anumite diferențe. De abia la începutul lunii septembrie FDA a aprobat în SUA noile teste care fac diferența între SARS CoV 2 și virușii gripali de tip A și B, dar la noi nu au ajuns. Inventatorul testului RT PCR, americanul Kary Mullis, laureat al premiului Nobel, a spus-o clar: “testul nu va depista niciodată dacă ești bolnav sau dacă te vei îmbolnăvi!

Mai mult, prezentatorul a mai explicat că există toate șansele ca oamenii să iasă pozitivi la testul COVID dacă au mai avut răceli cu ceva timp în urmă. ,,De aici și numărul foarte mare de asimptomatici. Există un savant care a șocat,  afirmând că dacă nu foloseam testele RT PCR… nu am fi avut vreo pandemie! Practic…avem, mai degrabă, o pandemie de teste RT PCR!”, a mai spus prezentatorul de la Kanal D.

 

Mădălin Ionescu, afectat de pandemie

 

Mădălin Ionescu a precizat că a resimțit criza cauzată de pandemia de coronavirus .

,,Am resimțit-o, evident, ca mulți alți români. Aveam proiecte în derulare și campanii de marketing proiectate, care au fost stopate sau amânate de criză.  Per total sunt, însă, pe o linie pozitivă”, a spus prezentatorul pentru sursa citată.

Pe de altă parte, Mădălin Ionescu este de părere că vaccinul nu este soluția care va ajuta țara să iasă din criza în care se află și nu crede în eficiența vaccinului pe termen lung.

,,Nu cred de exemplu că vaccinul ne va ajuta să scăpăm de criza în care ne aflăm. Nu sunt împotriva ideii de vaccinare, dar  nu cred în eficiența acestora pe termen lung. SARS CoV 2 pare să fie un virus inteligent care își poate modifica anumite particularități la ceva timp, astfel încât tot tratamentele medicamentoase vor fi cele care vor face diferența. Actuala criză se va prelungi pe mai mulți ani și va duce la mari schimbări sociale și transformări geo-politice. Suntem în plin război, indiferent că ne place sau nu acest termen, mă rog, e o părere pur subiectivă!”, a mai adăugat Mădălin Ionescu.

 

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: