Redactia.ro
Home » Monden » Mădălin Ionescu, dezvăluiri îndrăznețe din dormitor: „Măcar două zile pe săptămână”

Mădălin Ionescu, dezvăluiri îndrăznețe din dormitor: „Măcar două zile pe săptămână”

GALERIE FOTO (2) Mădălin Ionescu, dezvăluiri îndrăznețe din dormitor

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu formează un cuplu de 11 ani și par să aibă o relație echilibrată. Împreună sunt părinții unei fetițe pe nume Petra, însă îi cresc împreună și pe cei doi ai copii ai lui Mădălin, proveniți din primul lui mariaj. Cei doi au vorbit des despre viața lor de familie, dar și despre intimitatea din cuplului lor, neferindu-se să dea detalii picante. Iată, așadar, ce spune Mădălin Ionescu despre ce se petrece în dormitorul lui și-al actualei sale partenere de viață!

Mădălin Ionescu, detalii picante din dormitor

Fostul prezentatorul TV a oferit fanilor internauți mai multe sfaturi despre cum să ai o relație de cuplu echilibrată și cum să păstrezi vie flacăra pasiunii. El spune că doi indivizi trebuie să-și acorde timp măcar de două ori pe săptămână pentru a se bucura unul de altul.

Fan: ”De câte ori este bine să faci sex pe săptămână?”

Mădălin Ionescu: ”Măcar două zile pe săptămână ar putea fi alocate pentru partea asta…”

Fan: ”Măcar două zile pe săptămână? Vrei să spui că tu o faci mai des?”

Mădălin Ionescu: ”Nu, dar aș vrea… La modul serios…eu și Cristina ne-am păstrat pasiunea intactă. Încercăm să alocăm timp pentru noi, deși muncim foarte mult!”, a fost dialogul dintre Mădălin Ionescu și unul dintre urmăritorii săi.

Mădălin Ionescu: „Pasiunea întreținută, afecțiunea permanentă”

Fostul prezentator, tată a trei copii, spune că o bună comunicare ajută, de asemenea, la a menține un mariaj fericit. Mai mult de atât, altruismul și empatia sunt cele care nu trebuie să lipsească dintr-o relație amoroasă. ”Comunicarea, afecțiunea permanentă, altruismul, pasiunea întreținută, încercarea continuă de a nu-i provoca suferințe partenerei/partenerului, absența jignirilor”, a explicat prezentatorul TV despre ingredientele unui mariaj fericit.

Sunt împreună de 11 ani

Amintim că Mădălin Ionescu a fost căsătorit anterior cu Mihaela Coșerariu, femeia care i-a dăruit doi copii. Divorțul dintre ei s-a produs cu scandal, la acea vreme zvonindu-se că Mădălin ar fi părăsit-o din cauza Cristinei Șișcanu. Ulterior, cei doi au spus că relația lor a pornit după separarea oficială de prima soție.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: