Redactia.ro
Home » Știri » Mădălin Ionescu îl critică dur pe Raed Arafat: „Arafat a făcut foarte multe greșeli în această perioadă”

Mădălin Ionescu îl critică dur pe Raed Arafat: „Arafat a făcut foarte multe greșeli în această perioadă”

Madalin Ionescu, mesaj dur

Mădălin Ionescu a răbufnit pe rețelele de socializare, susținând ferm că nu crede în virusul COVID-19. De asemenea, fostul prezentator Tv menționează că nu crede în statisticile oferite de Guvern legate de bilanțul persoanele infectate cu coronavirus și în informațiile furnizate de către Raed Arafat.

Mădălin Ionescu, mesaj dur pe rețelele de socializare

Mădălin Ionescu a intrat marți seara în direct pe Facebook, pentru a-și susține punctul de vedere legat de pandemia de coronavirus. Fostul prezentator a precizat că noul virus nu este atât de periculos pe cât declară autoritățile.

Mădălin subliniează faptul că România nu este pregătită pentru a aplica legea carantinei, deoarece nu are sursele financiare necesare.

Totodată, jurnalistul critică informațiile pe care Raed Arafat le oferă publicului, menționând că toate acestea pot provoca orori în România.

Acest om, Raed Arafat, din punctul meu de vedere a făcut foarte multe greșeli în această perioadă.(…) În țara asta sunt cetățeni care cred că nu există virusul, cum cred și eu. În România, dacă legea carantinei s-ar aplica vom avea situații în care aberațiile vor fi nesfârșite o perioadă(…)Din punctul meu de vedere, atât timp cât nu se fac autopsii, declararea unor decese datorate virusului, sunt niște minciuni„, a spus Madalin Ionescu.

În același timp, Mădălin Ionescu a precizat că Organizația Mondială a Sănătății este un program nociv pentru întreaga lume. Acesta este de părere că economia României ar fi fost mult mai bună dacă nu era Raed Arafat.

Fostul prezentator condamnă informațiile din mass-media

Mădălin Ionescu critică dur toate acțiunile secretarului de stat, Raed Arafat și toate informațiile agresive pe care mass-media le distribuie publicului român.

În înregistrarea video de aproximativ o oră, Mădălin Ionescu a răbufnit la adresa lui Arafat și a susținut ferm că noul coronavirus nu reprezintă un pericol real. Conform acestuia, România trebuie să se ocupe de altceva, cum ar fi economia țării.

Miroase a faliment în România…miroase a faliment, prieteni. Peste tot! De la mall-uri până la tot ce vedem. Este o tristețe publică inimaginabilă și cu toții avem un sentimente că se întâmplă ceva„, a mai spus Ionescu.

Publicată de Madalin Augustin Ionescu pe Marţi, 14 iulie 2020

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: