Redactia.ro
Home » Monden » Mădălin Ionescu, mesaj emoţionant pentru fiul său, Filip, în ziua în care tânărul a împlinit 19 ani: „Poate că într-o zi vom învinge”

Mădălin Ionescu, mesaj emoţionant pentru fiul său, Filip, în ziua în care tânărul a împlinit 19 ani: „Poate că într-o zi vom învinge”

Cristina Șișcanu a dezvăluit secretul căsniciei de vis cu Mădălin Ionescu! Au sărbătorit recent 10 ani de căsătorie

Filip, fiul lui Mădălin Ionescu, a împlinit 19 ani. Tânărul, care suferă de probleme neurologice care-i afectează vorbirea, a sărbătorit alături de familie. Tatăl său şi Cristina Șișcanu l-au încojurat cu armonie.

Fostul prezentator TV a postat un mesaj pentru copilul său, o urare ce i-a emoţionat pe mulţi urmăritori ai jurnalistului.

Mădălin Ionescu şi Filip, împreună spre victorie

Băiatul lui Mădălin Ionescu, Filip, învață într-o clasă specială, din cauza problemelor neurologice care îi afectează vorbirea. Drama sa a debutat în urma infectării la câteva săpămâni după naștere cu virusul varicelei.

Te iubesc, Filip! La mulți ani, băiatul meu cu destin special! Poate că într-o zi vom învinge si vulnerabilitățile tale vor dispărea! Sunt si voi fi alături de tine pentru totdeauna! #filipionescu”, a scris Mădălin Ionescu pe Instagram în ziua în care băiatul a împlinit 19 ani.

Ex-prezentatorul de la Wowbiz are 3 copii

Mădălin Ionescu are trei copii: Ștefania, Filip și Petra. Cu toții cresc alături de el și Cristina Șișcanu. Aceasta a vorbit deschis, în urmă cu ceva timp, despre viața de familie cu trei copii și despre motivul pentru care Ștefania și Filip nu au rămas cu mama lor.

E frumoasă viaţa cu toţi cei trei copii, Ştefania, Filip şi Petra. Nu este uşor pentru noi însă, că întreaga responsabilitate este pe umerii noştri. Eu şi Mădălin ne-am ocupat de tot, inclusiv de educarea emoţională a Ştefaniei şi a lui Filip.

Mama lor nu s-a implicat deloc. Îi vede pe Ştefania şi pe Filip de cinci ori pe an poate, la mall. Aceasta este relaţia dintre ei… Pentru mine este un mister, eu nu aş putea să am o astfel de legătură cu copilul meu. Nici nu mai are sens să discutăm despre acest aspect, nu mai are rost. V-am spus, se văd de patru-cinci ori pe an undeva în oraş”, a spus Cristina Șișcanu, preluată de ciao.ro.

Filip îi spune „mamă” Cristinei Şişcanu

Filip a fost primul copil care mi-a spus „mamă”, nu Petra. Suntem de nouă ani împreună, iar eu îl iubesc foarte mult, am o slăbiciune pentru el.

El este deja mare şi trebuie să spun că toată familia a suferit pentru el, pentru că nu există centre şi specialişti care să le facă mai uşoară viaţa copiilor cum este Filip şi să-i ajute să-şi croiască un drum în viaţă.

Sunt doar nişte tentative de centre aş putea spune, dar nu la nivelul la care ar trebui”, a mai zis fosta asistentă TV.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: