Redactia.ro
Home » Sport » Mădălina Ghenea a vorbit despre Nicolo Zaniolo! Neagă orice relație!

Mădălina Ghenea a vorbit despre Nicolo Zaniolo! Neagă orice relație!

madalina ghenea, relatie Zaniolo

Nici nu a început bine că s-a și terminat. Mădălina Ghenea susține că nu este într-o relație cu fotbalistul de doar 21 de ani, Nicolo Zaniolo. Mai mult modelul a apelat la ajutorul unor avocați.

În urmă cu mai puțin de o lună, jurnaliștii din Italia au scris că Mădălina Ghenea ar avea o relație cu fotbalistul celor de la AS Roma, Nicolo Zaniolo. Zvonul a fost alimentat și de un schimb de mesaje între cei doi pe instagram. În urmă cu puțin timp, Zaniolo a aflat că va fi tată, iar românca neagă acum că ar fi fost într-o relație cu acesta.

„În aceste zile, s-au spus și s-au scris multe lucruri incorecte, care au provocat multă durere și tristețe. Cred că a venit momentul să clarific această situație și să fiu transparentă, din moment ce există persoane care suferă. Sunt o femeie care muncește din greu și care este mamă. Timp de 20 de ani am fost aruncată în niște relații pe care nu le-am avut niciodată și nu am vorbit niciodată despre ele pentru că am preferat să-i las pe oameni să facă asta, iar eu să discut despre munca mea, despre proiectele mele, despre obiective și valori. Nu am mai fost într-o relație de câteva luni bune, am zis asta și pe social media, și în interviuri. M-am ocupat de familie, de pasiunea mea pentru artă, fotografie și cinema. Sunt mândră de cariera mea profesională, de alegerile făcute și de faptul că sunt o femeie independentă. Am cunoscut și cunosc foarte mulți oameni, dar doar câțiva dintre aceștia devin prieteni adevărați, pentru că, înainte de a fi o persoană publică, sunt mamă. De Crăciun și Revelion am fost alături de cele mai drage persoane din lume: mama mea și fata mea. O întâlnire cu prieteni comuni, glume sau râsete pe rețelele de socializare nu exprimă neapărăt o relație cu cineva și nu ascunde ceva anume, nu credeți?”, a scris Mădălina Ghenea, pe contul său de Instagram.

Mădălina Ghenea, ajutată de avocați

Modelul român a apelat la ajutorul unor avocați pentru a-și proteja imaginea. Mama fotbalistului, Zaniolo a reacționat și ea după informațiile apărute în presă. Aceasta spune că nimic nu este adevărat și că ea oricum nu ar fi fost de acord cu această relație.

”Nu sunt absolut deloc de acord cu faptul că el se vede acum cu această femeie, care e aproape de vârstă cu mine. Noi încercăm să-l facem să gândească atent tot ce face, însă, din păcate, această poveste a ajuns pe primele pagini ale presei. Unii oameni cred că noi îl sfătuim greșit, dar noi i-am transmis cu totul altceva în această poveste”, a spus Francesca Costa, potrivit Football Italia.

Mijlocașul italienilor trece printr-o perioadă dificilă și din punct de vedere sportive. Acesta nu a mai jucat din septembrie, după ce a suferit o după ruptura de ligament încrucișat la meciul Olanda – Italia. Cel mai probabil va reveni pe teren în primăvara acestui an.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Nicoló Zaniolo (@nicolozaniolo)

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: