Redactia.ro
Home » Monden » Mădălina Ghenea, apariție de senzație la premiera „House of Gucci”, la Londra. Românca s-a întrecut în ținute cu Salma Hayek și Lady Gaga

Mădălina Ghenea, apariție de senzație la premiera „House of Gucci”, la Londra. Românca s-a întrecut în ținute cu Salma Hayek și Lady Gaga

GALERIE FOTO (6) Mădălina Ghenea, perioadă de doliu profund: „Din păcate nu a supraviețuit”

Mădălina Ghenea, apariție de senzație la premiera „House of Gucci”, la Londra. Marți, 9 noiembrie, a avut loc premiera filmului „House of Gucci”, iar pe covorul roșu din Londra și-a făcut apariția starurile care joacă în acest proiect, printre care Lady Gaga, Salma Haeyk și Jared Leto. Alături de ei și-a făcut apariția și românca Mădălin Ghenea, care a fost prezentă la eveniment.

Mădălina Ghenea, apariție de senzație la premiera „House of Gucci”, la Londra. Românca s-a întrecut în ținute cu Salma Hayek și Lady Gaga

Mădălina Ghenea, apariție de senzație la premiera „House of Gucci”, la Londra. Considerată una dintre cele mai frumoase actrițe din România, Mădălina Ghene a reușit să atragă toate privirile la premiera filmului „House of Gucci”. Românca interpretează pe Sophia Loren în celebra peliculă. Marți, 9 noiembrie a avut loc premiera filmului, iar pe covorul roșu și-au făcut apariția, rând pe rând, starurile care joacă în acest proiect. Prima care a făcut furori pe covorul roșu a fost Lady Gaga. Artista interpretează rolul Patriziei Reggiani în film. Aceasta a purtat o rochie mov, foarte vaporoasă, decupată și transparentă, creată de casa de modă Gucci. Lady Gaga a purtat bijuterii mari, excentrice, mănuși negre și botine cu platformă foarte înaltă.

Românca Mădălina Ghenea a reușit să atragă toate privirile pe covorul roșu. Aceasta și-a făcut apariția într-o rochie neagră, decoltată și bufantă în partea de jos. Părul l-a lăsat pe spate, iar machiajul a fost unul discret. Mădălina a dovedit că nu doar trăsăturile chipului și formele trupului o apropie de celebra italiancă Sophie Loreen, ci și atitudinea pe care o emană. Vedeta nu a purtat o rochie Gucci, ci Moschino, cu o croială tipic italienească ce i-a flatat atât talia, cât și bustul. A accesorizat rochia cu bijuterii prețioase, care să nu încarce rochia și să o lase în prim-plan.

Mădălina Ghenea a apărut pe coperta revistei „Grazia”

Românca reușește să bifeze reușită după reușită pe plan profesional. Actrița a apărut pe coperta revistei „Grazia” Mexic, acordând și un interviu despre interpretarea actriței Sophia Loren în filmul „House of Gucci”.

Actrița în vârstă de 34 de ani, mamă a unei fetițe, are o carieră în plină ascensiune, iar vedeta are parte de o notorietate la nivel internațional, odată cu apariția în pelicula House of Gucci. Mădălina Ghenea a apărut pe coverta revistei „Grazia”, ediţia mexicană, unde a realizat un pictorial special. Pentru acest nou proiect, românca a călătorit în Mexic și s-a lăsat fotografiată în Centro Ceremonial Otomi, o copie a unui amfiteatru aztec. Pentru ședința foto, Mădălina a îmbrăcat creații ale casei de modă Gucci. „Când îţi dai seama de oportunităţile pe care le ai, ştii că eşti binecuvântată, că ai avut norocul de-a face ceea ce-ţi place, în timp ce în alte părţi ale lumii sunt femei cărora nu li se permite nici să asculte muzică…”, a dezvăluit ea în interviu.

Madalina pe coperta revistei Grazie

De asemenea, Mădălina Ghenea a postat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare, fiind foarte mândră de realizarea sa. „Viața este atât de ciudată! Merit asta!? Tot ce pot spune este că sunt atât de mândră ❤️! Mulțumesc pentru această oportunitate care mi-a schimbat viața, zeule Ridley Scott”, a scris actrița pe Instagram.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: