Redactia.ro
Home » Monden » Mădălina Ghenea, decizie surprinzătoare. Actrița s-a înscris la facultate la 34 de ani

Mădălina Ghenea, decizie surprinzătoare. Actrița s-a înscris la facultate la 34 de ani

GALERIE FOTO (5) Mădălina Ghenea, decizie surprinzătoare.

Mădălina Ghenea, decizie surprinzătoare. Fosta iubită a lui Gerard Butler este pregătită să învețe mai multe lucruri despre istoria Italiei. Astfel, actrița s-a înscris la facultate la 34 de ani. Mădălina Ghenea va învăța despre limba și cultura italiană, având în vedere că aceasta este pasionată de statul italian.

Mădălina Ghenea, decizie surprinzătoare. Actrița s-a înscris la facultate la 34 de ani

Mădălina Ghenea, decizie surprinzătoare. Actrița s-a mutat în Italia de ani și se bucură de o carieră de succes. Românca este pasionată de cultura italinaă, motiv pentru care a luat o decizie surprinzătoare. Mădălina Ghenea s-a înscris la facultate la vârsta de 34 de ani. Zilele trecute, vedeta a scris pe Instagram că urmează să aibă interviul de admitere la Universitatea Stranieri din Perugia, mărturisind că este foarte emoționată. Ulterior, actrița a aflat că se numără printre cei înscriși anul acesta. Facultatea la care românca studiază oferă cursuri de limbă și cultură italină.

Mădălina s-a născut în Slatina și și-a început cariera la vârsta de 15 ani, în momentul în care a lucrat pentru creatorul de modă italian Gattinoni. În 2019, actrița s-a mutat definitiv în Italia, alături de fiica sa. După ce s-a despărțit de iubitul său, Mădălina a luat această decizie pentru a-și continua cariera artistică. Charlotte, fiica actriței, s-a acomodat imediat în noua țară de adopție. Deși fiica sa are patru ani, actrița îi vorbește des în italiană pentru ca fiica sa să învețe limba înainte de a o înscrie la grădiniță. Mădălina este dispusă să-și transforme fiica într-o „italiano vero”, dar totodată nu vrea să își uite rădăcinile, așa că îi vorbește și în română.

De asemenea, engleza nu-i este deloc străină Mădălinei, care în urmă cu câțiva ani, după 13 ani petrecuți în Italia, s-a mutat o vreme în Marea Britanie. Ulterior, s-a reîntos în Italia, pentru că această țară o pasionează pe actriță, mai ales că primește multe ofere de muncă, fie în zona cinematografiei, fie în zona modei.

Mădălina Ghenea a avut o relație cu Gerard Butler

Celebrul actor de la Hollywood a avut o relație controversată cu Madalina Ghenea. Cei doi au fost împreună luni buni, iar actorul chiar a venit în România pentru a fi alaturi de ea. Cu toate astea, Gerard nu a fost pregatit pentru o relație serioasă, așa cum își dorea Mădălina. Potrivit unor surse din anturajul celor doi, a dezvăluit la șapte luni de la despărțire că cel care a pus punct a fost Gerard Butler. “S-au despărţit pentru că românca a vrut să ducă relaţia la alt nivel, iar Gerard nu a fost de acord”, a spus un apropiat al cuplului.

De asemenea, Mădălina Ghenea s-a iubit și cu celebrul actor, Leonardo Di Caprio. Cei doi au fost surprinși de paparazzi, dar relația celor doi s-a terminat foarte repede. În ultima vreme, s-a zvonit că Mădălina ar forma o relație cu Nicolo Zaniolo, celebrul fotbalist din Italia. Însă, modelul a declarat că nu mai este într-o relație de mai bine de un an de zile, iar pe conturile de socializare nu s-a mai afișat în compania niciunui bărbat.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: