Redactia.ro
Home » Monden » Mădălina Ghenea, apariție de senzație la Festivalul de la Veneția. Ținuta ei i-a făcut pe bărbați să își dea coate

Mădălina Ghenea, apariție de senzație la Festivalul de la Veneția. Ținuta ei i-a făcut pe bărbați să își dea coate

GALERIE FOTO (9)

Mădălina Ghenea este considerată una dintre cele mai frumoase românce care a cunoscut faima peste hotare. Ea face senzație cu fiecare apariție, chiar dacă se află într-o rochie semnata de un designer celebru sau este îmbrăcată casual pe stradă. De această dată a atras toate privirile în cadrul Festivalului de la Veneția. Iată ce rochie spectaculoasă a purtat.

Mădălina Ghenea, rochie de peste 20,000 de euro semnată de un designer celebru

Românca noastră a purtat o rochie superbă care nu este accesibilă oricui. Prețul unei astfel de piese se ridică la suma de 20,000 de euro. Designerul care i-a creat rochia este unul dintre cei mai bine cotați la nivel mondial. Mădălina Ghenea a ales o rochie de culoare neagră cu inserții strălucitoare, tăiată pe un picior și cu un decolteu amețitor care a luat toate privirile. Mădălina are un corp ca tras prin inel și nu ai spune că a trecut printr-o sarcină. Românca în vârstă de 34 de ani și-a făcut apariția în cea de-a cincea zi a festivalului și conform declarațiilor ei a fost și premiată.

Seara trecută am fost premiată în timpul Festivalului de Film de la Veneția și am fost atât de emoționată încât mi-am scăpat premiul pe scenă. Prietenii mă numesc domnișoara Bean (n.r aluzie la Mister Bean) deoarece sunt o persoană neîndemânatică, împărtășesc asta cu voi pentru că știu că astfel de lucruri nu apar pe pagina mea. V-ar plăcea să mă vedeți când scap trofeul?”, a scris Mădălina pe Instagram.

Mădălina Ghenea a făcut furori la plajă

A împlinit de curând 34 de ani, iar acum frumoasa româncă se bucură de zile de relaxare la malul mării din Italia.
Paparazzi au surprins-o pe Mădălina Ghenea pe plaja Paraggi, lângă Portofino din nordul Italiei. Frumoasa șatenă a fost fotografiată petrecând la malul mării alături de prieteni şi nu lipsește nici fiica ei, Charlotte.

Românca născută în Slatina, a fost surprinsă în timp ce își ajuta fiica să construiască un castel din nisip. Ghenea a avut o apariție incendiară, fiind într-o formă fizică de invidiat, extrem de sexy. Bronzată, Mădălina a ales pentru ieșirea la malul mării un costum alb decupat în zona sânilor şi a bikinilor.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: