Redactia.ro
Home » Monden » Mădălina Ghenea, perioadă de doliu profund: „Din păcate nu a supraviețuit”

Mădălina Ghenea, perioadă de doliu profund: „Din păcate nu a supraviețuit”

Mădălina Ghenea, perioadă de doliu profund: „Din păcate nu a supraviețuit”

Mădălina Ghenea este într-o perioadă de doliu profund. Iată detaliile!

Mădălina Ghenea, perioadă de doliu profund

Talentata actriță Mădălina Ghenea traversează acum momente extrem de dificile, fiind în doliu după ce o persoană dragă din viața sa a pășit în neființă. Cunoscută pentru cariera sa în Italia și pentru prezența sa activă în mediul online, Ghenea a ales să împărtășească această dureroasă experiență cu fanii săi, oferind o perspectivă asupra eforturilor depuse pentru a sprijini pe cineva drag în lupta cu o boală gravă.

Cu o prezență vibrantă pe platforma de socializare Instagram, Mădălina Ghenea și-a surprins comunitatea online prin schimbarea pozei profilului ei. Imaginea obișnuită și-a cedat locul unei reprezentări a tristeții profunde, semnalând pierderea cuiva drag. În scurt timp, vedeta și-a închis contul de Instagram, ridicând semne de întrebare în rândul fanilor.

Ulterior, actrița a ales să împărtășească mai multe detalii cu privire la motivul din spatele închiderii contului său. Printr-o postare emoționantă, Mădălina Ghenea a lămurit că această decizie a fost influențată de o perioadă de doliu profund prin care trece. Ea a dezvăluit că timp de luni de zile a depus toate eforturile pentru a susține o persoană aflată în lupta cu o boală gravă, încercând să îi ofere o rază de speranță prin implicarea sa personală:

„De câteva zile am decis să-mi închid profilul de Instagram, e vorba despre o perioadă de doliu care m-a afectat profund. Ieri am decis să dedic o postare, un gând de suflet, familiei unui copil care, din păcate, nu a supraviețuit și pe care, în ultimele luni, l-am ajutat în toate modurile în care mi-a fost posibil, pentru a-i oferi, în micul meu mod, speranța de a depăși o boală gravă”, a explicat aceasta, potrivit Playtech.  

Mădălina Ghenea: „Nu m-am gândit niciodată că va trebui să-mi justific gestul”

Actrița a fost surprinsă de reacțiile neașteptate și speculațiile care au apărut în urma acestei decizii. Ea a exprimat confuzie cu privire la faptul că a trebuit să-și justifice gestul intim și personal, generat de inima ei empatică, în fața unor voci necontrolabile. Ghenea și-a exprimat dezamăgirea față de acest fapt și a subliniat că intențiile sale au fost pur și simplu să ofere un omagiu și un moment de reculegere în fața suferinței:

„Nu m-am gândit niciodată că se vor crea tot felul de speculații asupra vieții mele private și nu m-am gândit niciodată că va trebui să-mi justific gestul meu privat, dictat de inimă, din cauza unor voci incontrolabile care m-au lăsat uimită.

Asta doar pentru a clarifica și a pune capăt unor speculații fără sens asupra cărora prefer să trag un văl deplorabil!” a mai scris Mădălina Ghenea pe Instagram, în dreptul unei imaginii cu doliu, publicată pe profilul ei, conform sursei citate. 

Val de reacții și comentarii

Postarea ei emoționantă a declanșat un val de reacții din partea comunității online, oamenii dorind să înțeleagă mai bine situația și să ofere sprijin. Comentariile au variat de la expresii de compasiune și înțelegere, până la încercări de a identifica despre cine este vorba:

„Ce s-a întâmplat? Sper că nu e fiica ei…”, „Prietenul Toto Cutogno”, „Toto a murit în această după-amiază, înger mic un bărbat în vârstă?”, „Este vorba despre micuțul William Solomon”, „Sunt în Canada și a trecut o zi de la tragedia cu diferența de timp, așa că și eu sunt confuz.

„Nu știu, sigur este sus, având în vedere povestea ei acum ștearsă cu fiica ei, atrage mari neînțelegeri”, „Îmi pare rău, dar în toate zilele au murit oameni, copii… este imposibil să fi făcut asta pentru copiii din Franța…”, „Nu fiica ei a murit”, „Mădălina ar putea clarifica ce se întâmplă, creează multă confuzie în rândul urmăritorilor ei”, sunt doar câteva dintre comentariile care au apărut la postarea Mădălinei Ghenea, relatează sursa citată anterior. 

Sursa foto: Arhivă

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: